relax take it easy

ångest, skallebank, illamående o trötthet har präglat min dag.
Ska ta det lugnt ett tag nu. Typ ta tag i mitt liv igen.
Tack o adjö!

Jaha?

Okej, min blogg cpar, det där inlägget som nyss kom ut skrev jag i torsdags xD

Aja, igår var det filmkväll med Anna o Frida :) Såg Patrik 1,5 och Pojken i den randiga pyjamasen, Riktogt bra båda två! o trevligt sällskap också såklart :)
dag har jag o babo hoppat! :D hoppade lite på serpentin o sen 5½an, muren låg på 1 m i slutet så vi börjar komma igen!
Ikv blir det fest med Frida o Cissi, får se om det dyker upp fler x) Ska iaf käka nu, hos mor o far idag, orkar itne laga mat sj idag, då är det gött att kunna snylta lite ;)



ja jag kallar på daj

Natteravn, Rasmus Seebach <3 Så jävla bra!!
Har bakat typ hemgjorda macroner med honom sjungande i bg. Annars har jag spenderat hela dagen med Nenny :) Vi har käkat donkeloo o snackat sex, killar, dildos o barn xD

He´s a lovemachine

hahaha verkar bli så att jag uppdaterar var tredje dag framöver xD har ju blivit så ett par dagar nu. Eller veckor^^
Iaf så har det väl inte hänt så mkt, en hel del folk som är tillbaka från sem på jobbet så det är ju kul med lite bekanta ansikten :)
Annars då? jo har mockat lite hage o idag hoppade vi lite i ovädret. Regn o åska är inte min grej men FAN vilka bakben :D:D:D:D kärlek på dom idag!!
Sorry för kass update men jag orkar fan inte xD

it's a quarter after one

Antingen har Mange ändrats galet mkt (bland annat slutat sjunga o ist spela en cd vid en sk "spelning") eller så var det inte han som va på Mangos igår^^ Säg honom på sockerbruket för ett par år sen o han va grym! Fick verkligen igång alla som galningar men igår? nje inte direkt bra, snarare kasst! Synd men blev rätt ok kväll ändå. Fixade stallet o så lite snabbt på fm o sen bar det iväg till kinnekulle för kalas, sen hem o invänta Anton innan vi plocka upp Sara o drog på 20:års fest hos Hallis. Käkade tacos o grymt god tårta o hade allmänt trevligt. Sen blev det ju Mangos o alla försvann hela tiden o sen gick brandlarmet o jag trodde flera s hade dött för jag såg dom ingenstans men det va lugnt o vi kom in igen ganska snabbt. Hemma vid 3 typ så det va en rätt tidig kväll, inte för att man fick så mkt sömn ändå med hela gänget som krascha i vardagsrummet men xD
Ska fan lägga mig åtta eller ngt ikv! Ska bli gött att göra det jag gör bäst ;)


Love♥

I can be your melody

Trött o seg. Står iaf på väntelistan för operation nu.
Är en sån där dag när man bara är trött på allt. har vart flera sådana dagar nu.
Fan

Could I hold you for a lifetime

Vissa dagar/nätter/kvällar önskar jag att jag skulle få uppleva igen.
Alla grymma partynätter på Olins(<3), de där härliga dagarna i Skåne med bästa Sara då det bara var sol, hästar, party och killar. Typ allt man kan önska sig? Natten med mr Perfect är ännu en natt man gärna hade upplevt igen. Världens bästa känsla att se in i hans mörka ögon och höra honom säga hur fantastisk jag är.
Det är en sån dag idag då man bara önskar man kunde spola tillbaka tiden......

...

Fan jag är inte bra på det här nu för tiden xD
Kanske blir bättre när jag fått ordning på mitt liv? Känns som det kommer ta ett tag att komma in i alla rutiner här hemma:) Men iaf lite datum man kan dra
26/7-10 ~ Haft Baloo i två år
01/8-10 ~ En månad hemifrån! WOHOOO


Nu blrjar 2½ men igen o snart är det sex education så gotta go!

RSS 2.0