I wan't you to come back

Hästen vad galen o pigg o glad, gjorde mig glad o pigg :) Tagit en dusch med chill musik o bara njuuuuuuutit länge. Älskar att duscha på kvällen. Morgonen är det stressigt o jobbigt men kvällen när man bara kan stå där o bara aaaah är så jävla gött. Släng på lite go musik ock man kan stå där i timmar!
Nu väntar choklad och ett glas vitt i soffan framför en bra film :)

Passion in our eyes

Wiiihoo vart på vårdcentralen idag. Var tvungen att kolla foten för det gör svinont där jag fick glaset i helgen. Jag vet. Jag är inte det minsta smart. MEN det brukar inte va så mkt folk och därmed brukar det inte va så mkt glas ok? BRUKAR gå utan skor på nattklubb o det funkar fint. Men inte alltid. Tydligen.
Iaf så gjorde de rent o sa hela tiden vad sjupte det va o bla bla typ. Orkade inte riktigt lyssna, sköterskan verkade tro att jag inte kunde svenska heller? Snackade eng hela tiden med mig o svenska med den andra sköterskan? jaja jag fattar ju eng nästan bättre än svenska så det gjorde inte så mkt ändå :P
Gick iaf bra o hoppas fanskapet läker nu.
Ska nog laga mat o dreggla lite över Edward Cullen eller så åker jag till stallet men lever i hoppet om att der klarnar upp under kvällen så håller mig nog lite till.


Love♥

I don't wanna fight

haha ja jag vet att jag är kass på att uppdatera nu för tiden, lovar att försökra bättra mig :P
Iaf snabbgenomgång kommer här!

Måndag
Jobbade, gick nog bra? Minns inget spc iaf x) Var förmodligen hos hästen o allt sånt där vanligt man gör på en em, rider, fodrar, pysslar, plockar o städar hemma, diskar, lagar mat osv. Just det, jag gjorde ju visst ngt spc xD haha roadtrip med Frida, av en spc anledning jag inte säger :P haha elakt av mig jag vet men ni bryr er eg inte ändå. Ni vet bar ainte om det än ;) Iaf hamnade vi i flkp till slut. Fick inga svar så tillbaka nästa vecka, hallåååååå?? Fattar inte folk hur ofantligt DÅLIG jag är på att vänta?! Just to suck it up I suppose^^

Tisdag
TRÖTT!!! låg vaken fr 01.30-03.30, men ok det var inte så farligt ändå. Red/longerade kanske? Longerade har jag för mig. Gillart inte, tkr inte man kommer åt dom på samma sätt som när man rider... Kanske bara jag men men.
Sängen. TIDIGT!!!

Onsdag
Hämtade Sara på vägen hem o så åkte vi till Skövde för o hämta hennes sadel som hon tjatat om i 8 veckor :P Hem till mig o snygga till oss lite, helt onödigt för vi är perfekta oavsett. Ut o käka på Mangos med Stevie o Anton. Ingen av de var väl sådär jättehaj på att äta på restaurang men det va väl trevligt men i fortsättningen håller vi oss nog till drinkarna nattetid ;) Inte för att maten va dålig eller så för den va grymt jävla god! Men som sagt, inte deras grej att vänta på mat mer än fem min (hej stamkunder på McDonalds?) så tror vi skippar det :P Spelade minigolf o det gick askasst, kom tvåa o jag hatart. Fast hade nog vart tråkigagare om man hade vunnit trots att man spela som en påse skit xD Snacka om inget motstånd isf!

Torsdag
Idag, kanske tom kan minnas vad jag gjort idag xD haha här är det städa-tvätta-diska-plocka-dammsuga-betala räkningar-dag. och jag lovar, det är PRECIS lika kul som det låter...


En bild från helgen bjuder jag på!


Love♥


Anton, Jag o Isac :)


It's the truth

Ja fest igår. Vad ska man säga? Om man nu ens ska säga ngt? xD Var itne hälften så galet som det kunde vart men ändå var det knäppt o roligt på samma gång. Förfesta iaf här, slog ihop festen med grannen som drog med sig sina stora högtalare ner (hmf, som om inte datorn högtalare duger??) så vi va ett gäng på ca 10-15 pers i min lilla tvåa. Men men kul var det o sing star sjöng vi o vann gjorde jag! Vi vinglade iväg till Stadt vid elva? tolv? vet inte men iaf så orkade inte jag o Anton stå i den helvetiskt långa kön så vi drog till Mangos ist o dansa röven av oss o så hände väl lite saker som inte ska hända om man är nykter, som vanligt alltså^^ Fick den underbara idén att dansa barfota! På ett dansgolv fullt med glas. Kanonbra. Verkligen! Inte.... Slutade med en drös personal fick plåstra om mig bakom kulisserna. En skrek att jag måste sys o den andra undra om jag verkligen inte ville ha champange x) asroligt såhär i efterhand eg men trodde itne mitt första besök behind the scenes skulle te sig sådär... Tack iaf till all personal som hjälpte till! :)
Efterfesten här var full av folk som jag inte har en aning om vilka de var, eller ja, jag kände ju en del men mest charlies kompisar var det nog... Höll igång till kl 6 innan vi stupa isäng efer att ha lallat runt i valhall ett par timmar.

Vaknade med skallebank o baksmällan gjorde sig tydligt påmind. Även min brist på sömn (3½ h ist för mina vanliga 12!!!) Men efter en rejäl bakfyllepizza o en cola framför Heartbreak Hotel i soffan med Anton och Pepita löste sig det med. Inte gjort så mkt efter att de åkt hem, men först efter att Anton hade städat hela lghen o diskat, TACK!!! :D Duschen nu lite snabbt o sen blir det sängen!


Love♥

I can't fight it anymore

Vart i Skövde o shoppat loss, blev lite longerine, nagellack, parfym och en svart klänning till ikväll :)
Speedshoppade verkligen, gick på mindre än en timme! Ibland går det där med shopping bra alltså. Ska ut till hästen o rida innan man ska hem o fixa allt inför ikv. Stochampionats-helgen och Skara kommer koka :D Kommer bli galet, roligt, och helt jävla fab xD För att va Skara asså ;) haha ses i dimman inatt <3

work it on me now

Lyssnar på The Beah Boys o har betalat lite räkningar, tvättat, diskat samt städad toaletten o allt sånt mysigt.
Fest imorrn. Kanske träffa Cissi ock :) Vore riktigt kul<3 Saknar faktiskt klassen lite. Ok mkt!

god morning!

Kollar på 16 and pregnant, idag igen^^ Mår iaf bättre men allvarligt, varför förstör de sina liv? Hon som är med nu är i 6:e mån o hon trorinte att det syns om hon har lite pösiga tröjjor?! Herregud, två tredjedelar av graviditeten har gått, trust me, DET SYNS!! Sorgligt program är det vad det är, men jag fattar ändå inte varför man inte lär sig av det? xD haha misstag har nog alla gjort. Och allvarligt, om de nu inte vill att folk ska veta att de är gravida o allt sånt så verkar de ju knappast redo att ha barn, som om det var ngt nytt? Gah jag blir galen xD Ska snart iväg till mor o far o käka o sen har jag fan tänk att åka o handla! Måste ha frukost!!!


Love♥

I spin my head right round

Sovit i 14 timmar, fortf trött? Vad är felet? Sover man mellan 8-10 h varje natt o sen sover 14 h i sträck borde man va pigg. Men borde inte ens kunna sova så mkt! Mår inte bra, är typ täpt men det är ngt mer, vet inte vad men känns bara .... konstigt typ. Får se vad som händer. Allt är upp och ner o bara snurrar runt i skallen just nu.

I give so much more than I get

Hm, det inlägget osm kom ut nyss skrev jag igår^^
Aja roligt för er att två inlägg på en dag att läsa ;)
Idag har det vart lite emr att göra på jobbt, mkt designjobb och sånt är ju extra kul nu när man lärt sig lite mer! Åkte hem o dammsög, tvättade och diskade medans jag vänta på snubben fr ComHem, kom han? hörde han av sig? neeeeeeeeeeeeej. Damp hade jag tid att vänta? neeeeeeeeeeeeej! Så drog till ldk o hälsade på Jenny, Johan, miranda, Lukas, Winston och alla miljoner djur :) Typ som en andra familj. Har ändå växt upp med dem sen man va liten. Hälsade på min kattunge ock! Hämta hem om två veckor :) Liten röd-vit hona som ska bo med mig här. Mys o übersöt<3 Sen fikade vi innan vi var ute hos hästarna o gick även en lång skogspromenad med Electra och Estelle. Lite kalabalik med ´korädd häst, galen fölunge o miranda som knappt hängde med. Såg nog rätt kul ut, spc som jag o Jenny lallade runt i klänningar o inte alltför hästriktiga skor ;)



Love♥

Det var du och jag mot världen

Hm, tre dgar sen man uppdaterade... Inte bra!
hahah va tvungen att kolla när jag uppdaterade sist, asså vad jag skrev. Det va innan utgången i lördags. Sk jag berätta om den? Varför inte ingen bryr sig ändå men kan va kul att läsa om typ ett år o garva xD
Började med att Sara skulle bli sen, Frida va sen o bara Anton va i tid som vanligt. Vi satt o drack vin, käkade nachos och kollade på Heartbreak Hotel. Trevligt! Sen kom Sara o Frida o vi drack lite. Wow va? Inte alla som super på förfester ;) Sen kom grannen med vän ner o så söp vi lite till innan jag hoppade i mina killer-heels o vi rangla iväg till Stadt. Vet inte hur många gånger jag trampade snett asså så tog av dom o lallade runt barfota. Börjar detta bli en vana? Sprang ju runt hela natten i Malmö utan skor också.... Iaf så dissade vi stadt efter en liten snefylleattack fr moi och så fick jag hem o hämta nya skor och så bar det iväg till Mangos :D Var ju tom lite folk på dangolvet! Kuuuuul hade vi :D Dansade oss hem o hade efterfest lite blandat här o hos grannen högst upp. trevligt ;) Eller ja, jag minns inte allt till 100% men man kan ju gissa xD
Söndagen slappade jag Sara o Anton vid poolen o käkade bakfyllepizza. Gött som fan! Slutade dagen i soffan käkandes smet. Lovar, asbra bot mot baksmälla!
Igår var det datakurs! Nice nice :) Blev lite dr phil a lá Skara ock men det va nog behövligt.
Idag har jag lyckats göra en prick i Illustrator ( nu har jag nog skrivit det överallt xD men fan det var en GRYM prick!) fyllt på lite papper i nya xeroxen och lagt världens jävla order till

S.O.S.

Igår ja då hände inte mkt, red babo lite o han är så glad att äntligen få komma ut o jobba lite igen så man blir ju tårögd xD Däcka vid elva o gick upp elva imorse. Lagom med sömn för mig :P Orkade åka till stallet vid halv två, käka frukost o kolla på So u think u can dance i soffan o bara slöa fram tills dess. I em har jag käkat o diskat o snart ska man väl börja göra sig iordning för a wild night out!


Kisskiss♥

bara du i mina tankar

Sitter o fördriver väntan på att ugnen ska bli varm med att lyssna på min (enligt andra, kassa) musik. Rätt ok dag på jobbet, vart speedad o galen o glad men sånt är roligt :D Daniel bara skratta åt mig när han såg hur crazy jag va. jaja så kan det gå! Jag har faktiskt inget intressant att skriva om så det får väl räcka såhär...


Love♥

hoppas, tror och vill att du ska hålla fast vid mig

Seeeeeeeeeeeeegt som tuggummi på jobbet idag. Fattar inte när man ska piggna till efter helgen eg? Kan väl inte sova hur mkt som helst? Eller jo det kan jag men jag önskar att det inte behövdes xD Skrivarn ska nog funka nu iaf, är helt handikappad utan den på jobbet! Rolig diskussion med Ida och om kungafamiljen, socialbidrag och lata ungdommar. Älskar fan diskussioner :D Jag borde kanske bli debattör? Men blir riktigt uppeldad´under en riktig häftig diskussion ;) Raw :R haha nej men nästan lite så!
Skrittade ut på Babo idag ock :) Ska sätta igång honom nu så vi hinner träna igång oss innan tävlingarna börjar i höst. Han blev så snygg i sina nya lindor, imorrn kanske man ska prova resten av de nya? We'll see... Kanske longerar eller ngt för man blev så jävla sönderbiten så det var helt sjukt! Jävla mygg. Jävla blinningar. Jävla insketer xD¨

Slänger in en bild fr Etage i Malmö :)


Love♥


Can't make up your mind

Vet inte om jag ska orka dra hela helgen eller inte men får nog bli så, skippar en del detaljet för känsliga läsare. Som sagt så var Mamlö GALET så ni behöver inte veta allt.

Fredag: Började bilresan ner mot Skåne, Malmö, Falsterbo, sol och värme, fest och färgglada drinkar osv osv. Gick fint, det flöt på riktigt bra och vi kom ner till Halland rätt fort. I Halmstad tänkte vi stanna och käka. Hittade ett mcdonalds så dit täntke vi åka. Gick ju jättebra. INTE! Biljäveln gick fan inte att svänga! Snacka om panik! Vi visste inte vart vi var eller vad som var fel. Flängde runt i Halmstad på bussgator till en drös olika ställen innan vi hitta till Bosch Carservice där dom ÄNTLIGEN var villiga att hjälpa till. Det var oljeslangen till styrservot som pajjat. Så jävla glad man inte blev. Ännu gladare blev man ju av att betala notan på 1200 spänn. För en dm slang! :O Att jag inte dog! Med en svidande plånbok och en bil som nu fungerade fortsatte vi mot malmö. Gick finfint ända tills vi startade GPSen för att smidigt hitta till hotellet. Ord och fraser som "gör om rutt" "vänd tillbaka" och "om 100 m, gör en u-sväng" var jävligt vanliga *morr* Där körde vi runt på bensinångorna i Malmö och jag vet inte hur vi hittade till hotellet med helt plötsligt var vi där xD Checka in o slänga av sig kläderna typ för det var riktigt varmt o sen ut o shoppa :D Waaa man blev ju galen!! Skor, kläder, smink, allt hängde bara med och kortet är typ utslitet nu för inte ett jävla ställe tog chip utan man fick använda magnetremsan så nu är den sliten som fan (A) Tillbaka till hotellet för chill o dusch innan partyoutfiten åkte på och ut i mamlö och härja till 7 på morgonen. Champangen flödade, vi dansade tills fötterna blödde och två skåningar är allt jag tänker säga om den kvällen. Galet var det iaf!

Lördag: Falsterbo! Sjukt vamt o sjukt trött! Somna på läktaren i pausen men derbyt var jävligt nice att kolla på :D hade eg tänkt dra ut ikv igen men däckade i sängen innan man han klä av sig typ. Så blev inget med det!

Söndag: Sista dagen på Falsterbo. Sista dagen i Malmö. Sista dagen i Skåne. *snyft* Thule ride and drive, kaninhoppning och Roffe som vann Grand Prixen! SÅ jävla grym avslutning på en underbart rolig helg :D
Hem gick det sisådär xD Fram kom vi iaf o tur var väl det!

Måndag: Minns jag inte ens. Var för trött efter helgen!

Idag: Vart på KSS o krävt en operation! Ska ta bort en lymfkörtel som krånglar. Sen har jag pysslat med hästen och käkat tacos med Frida :) Nu fan ska jag sova!
BIlder från helgen kommer!


Love♥

If I were a boy

Hemma igen efter en galet rolig helg i skåne!
Berättar allt när jag återhämtat mig ;)

We would never ever be apart

Skåne, Malmö, o FALSTERBO imorgon!!! Kommer hem på söndag natt och sen är semstern över. En hel dag fick man. Tacksam för det men får ;) Ska iaf bli jävligt nice att bo på hotell o käka go frukost, slippa diska, tvätta, städa o bädda! haha asså missförstå mig rätt, jag älskar att ha flyttat hemifrån men det är lite att göra... Det går nog det med men iaf, fyllde ju år igår. Hela 19 år och en o en halv dag har jag levt just nu. Rätt bra år. Hmm... En cykel fick jag. Det var bra för då kan jag röra på mig lite for once^^ Förr cyklade man ju jämt. Överallt. Hit och dit flängde man på den där jävla cykeln. Det var innan mopeden och körkortet men nu jävlar ska det bli fart på mig igen. Om knät håller. Inte troligt men det får väl trilla av då... Kanske kan få ett nytt då? Träben på riktigt xD Nä fy fan. Iaf var hemma hos mor o far o käka mat med mormor, mys.

Idag har jag pysslat med Baloo, tvättat, slängt sopor, lagat mat (VÄLDIGT al dente spaghetti och köttbullar), diskat, städat, strykt tvätten, hängt tvätt på tork.... intressant liv va? haha nej men det är helt ok att leva såhär, tur bara att man itne gör allt detta varje dag! Ska bara orka duscha och ev fixa naglarna inför helgen. Alla är typ olika långa och ahr olika färg så det bör fixas när man nu ska till storstaden nummer 3. Finns på mobilen hela helgen annars hörs vi på måndag om jag lever :)


Love♥


Simsalabim

Sådär ja! Tillbaka i cyberspce igen efter 6 dagars frånvaro! Har lyckats flytta hemifrån, fått ordning på allt här i lägenheten och jag trivs verkligen :) Finns bara fördelar med att bo själv. Och jag hann flytta innan jag fyldde 19, tkr sj att det är jävligt anmärkningsvärt så tänker inte sluta skryta om det ;)
Har haft en ganska fail men mysig inflyttningsfest, Hallis, Sara, Anton o Frida kom xD Men vi hade kul iaf!
I lördags var det jobbfest, 14 anmälda men det slutade med att vi bara var fyra. Äh, vem fan bryr sig när vi hade en jävla go o gla kväll? Åt skitgod mat, drack goa drinkar, vin, mintu o jag vet inte allt! Gunilla, Fredrik o Daniel är ju himla trevliga ock så det var faktiskt riktigt kul :) Dock har jag fortf ont i rumpan sen jag blev skjutsad av Fredrik på pakethållaren från Filsbäck till Stadt xD Lite drygt en mil fram o tillbaka! Kvällen var iaf rolig o det var värt lite smärta i arslet ;)
Såg Eclipse på bio med Saris på söndagen. Fattar inte hur fan jag lyckades undvika att va bakis!! Tackar.. inte gud för det tror jag inte på men... jag tackar killarna för det med xD Karl-Johan kanske fick min baksmälla när han hämtade mig? Tack isf :P jaja saknar den inte så vill itne ha igen den. Annars har det nog inte hänt så mkt?
Jo det är FALSTERBO på FREDAG!!!! =D


Love♥

RSS 2.0