Fredag

Imorgon bär det iväg till Spanien med frida!:D så detta blir nog sista inlägget på flera veckor:P om jag inte lyckas hitta ett internetcafé därnere:P inte troligt, haha! iaf har bakat muffins nu som ska bli lite färdkost åt mig o Frida, det tar ju 4 h o flyga o sen 2 h med bil nere i spanien :O ojojoj hoppas bara jag inte blir åksjuk!! hatar det:S idag då, ska dreggla över våran snygga elektriker som är här o städa klart stallet, det är sjukt trist!!! jag har tröttnat på att tvätta stall asså, måste vi göra det där nere går jag o skjuter mig x) haha nej kanske inte men jag har verkligen tröttnat, ett stall är tråkigt nog men jag är inne på mitt tredje :S ojoj synd är det om mig ska ni veta:P Plus att ajg missar kräftskivan med roliga folk imorgon kväll:O hallåå kunde dom inte haft den ikväll ist`?;) haha ne dags att göra sig iordning kanske?:P

Hörs när jag kommer hem!♥

Finally

jag vet inte... vad ska jag göra? finns det ens något att göra?! detta är svårt....


Pride & Prejudice <3

Älskar den filmen! såg den igår kväll o man blir ju fan kär i mr Darcy x) haha på samma sätt som man blir kär i Edward Cullen i Twilight! Inte för hans utseende men för beteendet o personligheten... ojoj nu låter jag helt kärlekskrank här x) nej ska sluta med det nu:P Idag ska jag tvätta kläder till Spanien, fixa iordning resväskan (Tussi har ju sovit hela vintern på den så den är full med katthår) och sen ska jag se om jag ska tvätta transporten oxå, den är lixom grön istället för vit så det kan nog behövas;) o i kväll ska jag till axvall för o kolla när Sara o Bollis Bus hoppar:) ska fota och träffa Erika igen så det ska bli kul!

Love♥

Tisdag

Idag blev det till att köpa en ny mobil:) Min blev ju överkörd av Yngves gräsklippare så den mådde inte så bra x) iaf blev det en billig o stenålderstelefon men den funkar ju iaf, alltid något! haha nej nu ska jag nog ta och äta lite för jag dör om jag ksa vänta på middagen kl 5:O imorgon blir det iaf att åka till axvall o kolla när sara hoppar, avis? nej inte alls^^ haha ska iaf bli kul att komma dit igen:)

090809

Igår var det,,,, knäppt:P Sara kom vid typ halv 7 så fixade vi iordning oss innan Anton kom o hämta oss så åkte i till Floby utan o köra fel en enda gång:P det är bra gjort asså x) vi stannade inte direkt länge hos Emma o Fredrik innan vi tog limousinen till Tidan och Olstorp:P Det var två timmar med bonnarock och massa pissepauser x) haha men det va kul:P Men sara o anton gnällde typ heeeeeela tiden :O aja sak samma när vi kommer fram så blir det av ngn konstig anledning att jag o anton går iväg ihop o sen va det så typ hela natten x) haha vi gick o köpte dricka o då kallade ngn anton för min pojkvän så det lekte vi hela kvällen xD det va askul för en hel del folk gik fan på det:P så jävla roligt! haha iaf så va det väl ingen höjdarkväll, alldelles för lite alkohol o kass musik:P så nej Olstorp i Tidan är nog ett ställe jag aldrig mer kommer att åka till x)
Idag har jag inte gjort ett dugg, verkligen ingenting!! det har vart sjukt trist^^


riktiga lördag;)

igår var lill-emma här:) det var ju meningen att vi skulle hoppa men Baloo är ju halt på båda fram så det sket ju sig:P Hon o Sandra körde iaf ut med Essy sen åkte vi och spelade äventyrsgolf:) jag kom tvåa :D waha har inte spelat minigolf på evigheter x) sen hade vi liten minikräftskiva, så himla gott är det! kan äta hur mkt sdom helst!!!
O idag har jag o syrran vart i skövde o shoppat:P det blev dyyyyyyrt!!! nu har jag förbrukat typ 4000 på bara ngra dagar:O jag är inte normal^^ iaf idag blev det en hel del nödvändigt:)

  • 2 par shorts
  • 2 linnen
  • 1 t-shirt
  • 1 partylinne
  • leggjeans
  • trosor och BH
  • vita leggins
  • sommarskor

så det gick ju på en del men jag är ganska nöjd iaf:) o snart kommer Sara för vi ska på fest i Floby och tidan ikväll men jag ska köra så det blir en lugn natt ;) lika bra det:P men nu ska jag ut o pyssla om min lilla skadade häst så jag hinner bli klar innan sara kommer:P

Love♥


F*CK

Så är hästen helt fucked up, IGEN! jag fattar inte vad jag gör för fel!!!! Gick över ett dike o sjönk ner som fan i leran så rev han upp hela insidan på h.b., trampa av sig en sko på h.f. och är halt på v.f. jag har världens flyt nu för tiden asså^^ eller inte! Hoppas iaf att maria kan komma o slå på skon o kolla lite på honom imorgon bitti.... men det är väl att hoppas på för mycket...


It used to be so good
but now it's gone away
we were young and dreams were new
and every word we said was true
Any mountain we could climb
You made me feel alive
first time in my life
*****
I loose faith every time we fall

Lill-lördag

Jag hade eg planerat att dra till Olins idag men jag orkar inte:P Har duschat o så nu så jag orkar itne fixa iordning mig, annars hade det vart lite kul att se Scotts:P Men men så kan det gå;) Idag var det ganska slappt hos Yngve, putsa lite o byta vatten typ:P Så jag o Angelika drog till Rasta o käka (tredje dagen i rad vi är där, räknas vi som stammisar då?:P) åt kalops, det va ganska gott... Sen tillbaka o tjöta lite innan jag tog in hästarna o fixade dom, ryckte manen på Mattis o han skötte sig bra:) Sen körde vi en sväng med honom o Yngve filma när jag körde honom på ridbanan:) Han gick verkligen skitbra idag!:D är ganska stolt över skrutten så det känns väldigt trist att han åker på fredag:( Nu när han e så jäkla mysig så vill man ju ha honom:P haha iaf så körde vi en sväng med Charlie efteråt o han gick fakiskt bra för att vara Charlie, kanske för att jag körde?;) haha nej men jag är ganska nöjd med min instats där för han släppte verkligen efter o började jobba igenom sig så jag är nöjd:) sen fortsatte vi med Heroica o idag va hon lugn, knäppa häst x) Det är väl i stort sett det som hände på "jobbet" idag... Har ridit lite dressyr på Baloo oxå och han gick görbra i början, red på en liten fyrkant o flyta bakdelen o idag fattade han verkligen! I högervarvet var han verkligen jätteduktig, även lite skänkelvikning och öppna o sluta vågade vi oss på och i skritten satt det ganska bra faktiskt =) sen började det gå åt *piiiiip* men avslutningen gick bra iaf så i stort sett är jag nöjd :) och då menar jag med hästen, jag är ALDRIG nöjd när jag själv rider^^ inte så konstigt eg:P haha nej nu ska jag sluta svammla, o kanske äta ngt`?

Love♥


can't wait!

Jag längtar sjukt mkt till spanien! jag vet att jag skriver det i typ varje inlägg men jag längtar verkligen!!:D
Praktiken flyter på riktigt bra, mattis sköter sig mer än bra, de senaste dagarna har faktiskt gårr ganska fort för Angelika har vart med typ hela tiden o det är ju bra kul asså x) Baloo gick ganska dåligt idag men jag han har nya skor nu iaf så det är ju bra:)


IM SO HAPPY!

Ny dator plus nytt modem:D Det är så jävla gött!!! O framför allt, MSN funkar;) Inte för att det är ngn som skriver till mig nu för det är bara segisar inne som vägrar svara så det är väl inte såå kul men va fan:P Dagen i sin helhet har vart bra:) Började med att putsa en vagn o tjöta med Angelica sen blev vi hungriga o åkte in till Götene för o käka, stannde på Rasta o det va dyrt o smaka typ ingenting men vi hade ganska kul ändå:P Sen målade vi det sista utvändiga i stallet innan vi tog in hästarna, Mattis var verkligen jätteduktig idag:) blir så stolt över den lilla killen:P Sen höll vi på lite med Heroica, störd häst^^ O sen körde vi Charlie innan jag slutade, han gick inget bra idag han heller, men ja det var väl min dag. Baloo får ju ledigt idag för vid det här laget har han nog dragit av sig alla 4 skorna o inte bara de 2 som rök igår:P Men hovis kommer imorgon bitti iaf så det blir nog bra:)

2 augusti

Igår var det två veckor kvar till jag o frida åker till la viva España i tre underbara veckor:D<3
igår var ju Sara här o höll lektion för mig, gick ganska bra i slutet iaf men det är ju mkt att jobba med:P Idag åker jag o Baloo till Sara för att hoppa lite:) Ska bli kul och förhoppningsvis blir det kort tagna oxå! vill verkligen ha hoppbilder asså:P o idag ska vi inte mesa utan ska försöka våga hoppa lite högre x) Men vi får se hur det blir med den saken;) Sen ska jag o syrran ut o springa ikväll, kommer dö så räkna med att detta är sista inlägget xD


Min bara min♥
 

RSS 2.0