Smiley :D

Har hämtat nycklarna till MIN lägenhet idag!!!!
Håller därför på med flytten de närmsta dagarna plus en jävla massa festande så kommer inte upppdatera förrän måndag kanske? Söndag om jag inte är för bakis!


Love♥

Thought you were the one

DAVID VILL ÄR KUUUUUUUUUUUUUUUUUNG!!!
FÖR SPANIEN ÄR VIDARE TILL KVARTSFINAL :D:D:D


O jag vill ha Iker! Nu! xD

They thy to tame me but they'll understand they can't

Jag vill bara sova typ! Hade en så jävla bra dröm!! Inte animerad konstigt nog, men hade inte var lika hett med en animerad Anthony Dinozzo (Michael Weatherlys karaktär i NCIS) Iaf är han sjukt snygg, trots att han är blond o jag minns inte allt men jag vet att jag dreggla som fan över honom i drömmen iaf. Tror han va ngn sorts lärare typ? Vi va iaf en grupp på fyra o han va typ gästlärare eller ngt för det va en ordinarie också men jag minns inte så noga, tror vi åkte bergochdalbana? xD Aja bra var den o man blir så jävla sur när man vaknar från en sån dröm man bara vill ska fortsätta!

Haha kollade precis upp Michael Weatherlys ålder, han är 41! Cred till killen som fortf är sjukt fräch o jävligt sexig, trodde inte han va över 35! Där ser man ;)
Iaf har jag försökt packa ner hela mitt rum inför flytten på torsdag, har jag tur börjar vi redan imorgon :D Men det har jag nog inte...

Take a chance on me

It was like shooting a sitting duck
a little smalltalk, a smile and baby I was stuck
I still don't know what you've done with me
A grown-up women should never fall so easily


waaa Mamma mia på hög nivå här ja xD Eller ja, Abba eg men orka hänga upp sig på detaljer! Jobbet va gött. Em har jag inte gjort ett piss o det tänker jag fortsätta med...

American History X

Gjort om bloggen. Patriot var det ja (A) USA i mit hjärta men det kanske märks?

Aja igår var det Midsommar iaf. Vart hos Sara vid strax innan två o så började vi fixa oss. Var klara med packning, smink o hår o kläder o naglar o skor o allt vad det var vid tjugo i fem! Rätt snabba ändå! Fast vår plan va ju att va klara vid fyra men va fan xD Cyklade iag till Hallis o det va en jävla väg! Uppförbacke hela tiden o trodde mitt träben skulle gå av. Kändes som ngn högg en yxa i knät varje tramptag men fram kom vi o sist va vi inte heller! Bara Oliver som hade kommit så vi fyra spelade lite kubb o käka kex o klädde vår midsommarstång innan de andra behagade att dyka upp. Käkade go mat o go tårta o drack go dricka. Tyvärr slank ju även lite äcklig dricka ner ock men tack o lov fick jag inte betala för det idag xD Anton däremot tror jag mår betydligt sämre ;) Roligt var det iaf men kallt som fan. Cykla hem orkade vi inte heller så tiggde till oss skjuts av Emanuel, jag drog nog vinstlotten o fick dela framsäte med Fredrik, stackars Sara fick sitta ibak med en aspackad Anton, Martin o Filip xD Rooooligt var det ja o i diket höll vi bara på att hamna en enda gång! 

Idag har jag mest latat mig, jag o Sara tog jeepen till Hallis o hämtade cyklarna på fm o sen käka vi glass o åt körsbär i solen innan jag åkte hem. Har bara pysslat om Baloo o kollat film restena v kvällen :) Eller nej, jag gjorde ju om bloggen också, mer ansträngning än så orkar jag itne med, har världens träningsvärk efter all jävla cyklig igår xD


Love♥


Anton o jag inatt x)


Passion in our eyes

Har suttit o jobbat i InDesign i stort sett hela dagen. Nice som bara den! Spc när man tänker på att man ska läsa på stora konferenser o i en mängd restauranger och storkök mina foldrar och kampanjblad. Inte i Sverige nu utan även i Finland och Danmark! :D Lite coolt tkr iaf jag! Bossarna i Finland sitter o läser vad jag, en liten skitunge från Skaraborg som just tog studenten skrivit och designat... Surreal life var det ja!
Efter jobbet blev det mera sol och köpte även en blomma till Johan som fått jobb, GRATTIS! På skatteverket x) Iaf var vi ute i Strö en sväng med blommor o grattiskort o käka tårta, kolla föl o gulla med Winston :)
Nu blir det snart sängen för imorrn blir det till att planka där man däckar typ. Nä så illa ska det inte gå men nära på!


Gla Midsommar!

Come on baby turn the lights off

Sooooool hela långa dagen <3 Efter jobbet, som var knäppt idag, satt o lärde upp sommarvikarierna xD Eh, hallå? Jag började sj för en månad sen o nu sitter man o lär andra hur det ska gå till? Jaja det gick ju bra iaf...
Efter jobbet åkte jag förbi Meddo. Kan inte låta bli. Man vill ju vara brun på midsommar ju :P Sen satt jag ute i solen hela em o nu fastnade jag här. Ska se om jag får iväg Frida på ngt roligt ikväll. Minigolf? (A) haha nä men vadsom typ :P


Love♥

Sunrise are breaking thru

Waaa vill bara kasta saker pån xD Damp damp damp. Men ta det coolt. Svårt men det går!
Skulle bara ta en sväng med syrran till Jula o svänga förbi macken o tanka. Sluta med att jag shoppa loss på Jula :D Utemöbler till min lilla altan! Flytta snaaaaart! Varför är snart så länge? Hur länge är ett snart? Vad är det för skillnad på snart och strax? Är strax kortare än snart? waaa galen var det ja xD
Ska käka lite o sen blir det stallet :)


Love♥

Det var evighetssekunder, tre korta andetag. Hela livet vände....

Gårdagen i korthet:
Försökte tvätta den jävla transporten hela fm. Den ska vara vit men det syntes inte så dax för tvätt... Gick, sådär. Fortsättning följer där. Sen var det duschen och iväg på släktkalas hos mormor o Lasse som var negerbruna efter två veckor å underbara rivieran<3 Avis som fan! Trevligt o go mat iaf.
Hemma igen o helt slut typ. Fattar inte hur man kan va så trött?

Dagen:
SEEEEG! Herregud. Samtalen kom i stötar verkligen, antingen ringde det som fan eller så satt man o rulla tummarna... Får mer o mer ryck på en också. Men bara att härda ut, man kan inte gilla alla x) Ska väl ut o rida hästen nu. Vill eg sova men det får jag vänta med xD


Love♥


Affärsidé 2.0

Tillägnat Ikea:
1.Börja med att ta bort Ta-det-själv lagret. Jag har fortfarande ont i axeln sen vi släpa alla jävla lådor. För att inte tala om hur svårt det är att manöverera 3-4 vagnar ensam! Så bort med det o så skapar vi istället Be-någon-hämta-det lagret! Går till så att man får en personlig plockare när man kommer ner till lagret. Det är varmt o skönt på lagret så de springer runt enbart iklädda arbetsbyxor. Givetvis snackar vi killar nu. De är "gjorda" för att böra tunga saker så det kan dom gott göra. Krav är att de har muskulösa överkroppar som är sådär härligt gyllenbruna året om, bruna ögon att drunka i och mörkt hår. Gärna ska de snacka spanska och så ska man få ta på dom när man vill. De ska alltså springa runt och hämta det man vill ha och dessutom manöverera vagnarna ¨åt en. Behöver jag nämna att det ska gå fort också? Givetvis inte för fort. Då missar man ju dreggeltid men det ska inte gå så långsamt så man hinner tröttna på honom. En timme max alltså.

2.Omonterat? Så ni menar att vi ska skruva iho skiten själva?! Inte en chans! Spc inte när det saknas beskrivningar till hälften av grejjerna... Alla har ju inte min smarta far som klarar allt ändå så tänk lite på de mindra begåvade. Skicka alltså men plockaren hem! Han får stanna på obegränsad tid och skruva ihop sakerna. Anledningen till att han ska stanna på obegränsad tid är att om han får lust att göra något annat som omväxling, typ ta en dusch eller äta eller mysa i sängen eller... ja ni fattar, så ´kan han ju inte vara under tidspress. Givetvis ska det även här vara fri tillgång till att ta på honom så mycket man vill. I detta moment kan han dock få ha t-shirt på sig. Men bara den är vit men korta ärmar o v-ringad.

3.Kundservice ska va jävligt personlig. Säger jag att något är trasigt o jag vill ha hem Carlos så han fixar det så ska jag få det! Enkelt och smidigt. Precis som det ska vara enligt ordet "service".

Veni, Vidi, Vici

Minigolf igårkväll med Sara, Vicky o Hallis! Riktigt jävla roligt var det :) Blev ju inte direkt tråkigare för att jag VANN!!! Ingen överraskning direkt men men ;) Satt på donken efteråt o käka o spana på assöt skåning i blå tröjja o skratta åt allt o inget, mest sagan om saftkalaset o sagan om de bannlysta. Sjöng litee singstar hos Vicky o besökte även fornbyn där någon jävla förening hade typ "utomhuskonsert". Fail på hög nivå men var bara där ett par min tack o lov xD Var iaf hemma vid strax efter 1 o sov till halv 12 idag så det va rätt gött :)
Idag har jag o pappa inventerat lite i huset o kollat vad mer jag behöver köpa o det blev ju en del... Ska tvätta transporten o rida ock men jag orkar inte göra det än. Är för trött. 9,5 timmars sömn är för lite (A)


Love♥

Somebody call 911

Vill bli blondare, inte überblond som jag va för några veckor sen men iaf lite ljusare. Funderar på att lägga i lite slingor... Meeen det blir nog inget med det! Pengarna ska gå till annat. Ska ju ha inflyttningsfest snart för det är inte långt kvar nu!! :D Kommer ha klarat av att ta körkort, köpa bil, köpa häst, skaffa heltidsjobb, ta studenten, betala av billånet, skaffa lägenhet och flytta hemifrån under det året jag är 18. Inte för att skryta men jag tkr det är jävligt bra gjort!
Dagens skryt avklarat? Nej det kommer säkert mer men inte just nu...



Love♥

Walking away from you was the biggest misstake I've ever done

Jag skulle aldrig lämnat hans rum. Varför varför varför gjorde jag det?
jaja gjort är gjort men skam den som ger sig! Jag tänker försöka fånga honom igen tills jag dör ;) Nä kanske inte men fan asså. Jag är korkad o helt onormal men take it or leave it ;D
iaf jobbet va gött, satt o lekte i InDesign i timmar! En månads arbete är klart tjohooo! Dör om jag måste göra om den en gång till xD Fick lita ragg ock ;) Telefonförsäljare ja vi är heta! iaf jag o Devran *dreggel* Snacka om kille man aldrig glömmer! Eurohorsemässan 2010 och Elin dregglar bara över telefonförsäljaren... Typiskt mig (A) Iaf ska ut o rida nu. Mätt som fan efter maten men väntar man längre kommer det bara massa miljarder äckliga kryp i biter sönder en^^ Älska sommar hata kryp.


Love♥

Seems like just yesterday you were a part of me

Idag har jag gjort något jag aldrig gjort förut. Jag har köpt en häst!! Och inte vilken häst som helst utan MIN!
För er som inte fattar så har jag köpt Baloo. Han har ju stått på pappa fram tills nu eftersom jag var 17 när jag fick honom så jag fick inte skriva under kontraktet. Men nu har vi alltså fått tummen ur räva och fixat det så kontraktet skrevs idag :) Känns gött som as! Nu kan ingen ta honom ifrån mig för han är min bara min<33<3<3



Love♥


Det börjar verka kärlek banne mig<3


Angel eyes they look at me, telling me we're meant to be

Lyssnar på min man<3 Erik o Elin Segerstedt. Mr and Mrs Segerstedt. Mrs Erik Segerstedt. Ja jag har inga problem att byta titel! Så Erik läser du detta så är mitt mobilnummer 0735-96.... haha nej allvarligt nu, ska försöka va lite normal men det är inte lätt :D Jag kan inte hjälpa att vi ser ut att vara meant to be o passar äckligt bra ihop (A)
Jobbet iaf, har nu fått en remiss till KSS från fabror doktorn på jobbet. Jag lyckas ju inte hålla mig därifrån alltför länge^^ Ska iaf dit med min cancerknöl i halsen som inte är en cancerknöl (long story) Förhoppningsvis blir det operation. Men ska inte hoppas på för mycket... Den är jobbig som fan iaf så vill bara bli av med skiten xD
Ska ut o rida en liten sväng på min ponny nu :)


Love♥

La bildbomba













La bomba

mmm Ricky Martin<3 haha jag dregglar sönder min nya dator här :P
Tillbaka till verkligheten. Jobbet gick bra men fan vad segt det är att bara sälja xD Tur att jag har tusen andra saker att göra som omväxling. Och listan med jobb bara växer! Jag är så jävla bra på mitt jobb! Tror knappast de ger mig mer att göra för att mormor jobbar där^^ Som somliga verkar tro... Väx upp? Jaha det var snart försent för snart gör ni i pension! Synd för jag har precis börjat och det går redan bättre för mig än det någonsin gått för er :) Tänker inte lägga energi på bittra människor utan fokusera på de som gör mig glad! Ni vet vilka ni är<3
Iaf har vi börjat skruva ihop alla möbler här hemma. Med vi menar jag att pappa skruvar och jag tittar på ;) Säger vad jag vill ha o han fixar. Extremt bra fördelning enligt min mening! Hästen gick faktiskt hyffsat bra idag ock :D Lite kort steg i bak men han är fortfarande öm efter skoningen. Överkänslig häst.... Bilder kommer senare!


Love♥

Shoppaholic 2.0



Ca 20 000:- fattigare och mer ska det bli! Behöver jag skriva mer annat än att JAG ÄR LYCKLIG? :D


Come closer to me

Jag saknar ******. MASSOR! Jag vill ha ******. NU!

Simsallabim

Börjar dagen med spotify. Love it! kan man bara bli kvitt den jävla reklamen så xD Sitter o lyssnar på Caramell och minns nittiotalet. En del bra minnen iaf^^

Iaf jag drömde så jävla sjukt inatt igen xD Har flängt mellan Valhall och Franska Rivieran. Umgåtts med Elvis, bloggaren Foki, mamma och syrran, Erik Segerstedt o massa fler! Inte samtidigt o inte på samma plats men fan vad sjukt det va xD Det är så jävla roligt när man minns alla drömmar i detalj. O just det, drömmde i animerat inatt igen! Någon mer som gör så? Inte en aning men jag gör det iaf :P
Ska ut och rida nu och sen städa resten av dagen. Får se vad som händer ikväll, Sara kanske kommer :) Imorgon blir det Ikea och spendera massa mer pengar :D


Love♥

I miss the both of us

Okej det har hänt lite på de tre dagarna jag inta bloggat.
nummer 1-Kontraktet är underteckanat och klart. Finito, finish, wonderful :D Det betyder att jag, Elin Larsson, har en alldeles egen lägenhet och kommer flytta hemifrån som 18åring.
nummer 2-Jag har löst billånet och slipper nu det. Det betyder att smurfen är MIN bara MIN helt och fullt<3
nummer 3-tagit ett nytt lån och köpt TV och dator. Finns dock lite pengar kvar till möbler och en dundrande inflyttningsfest ;)
nummer 4-jobbet rullar på jävligt bra.
nummer 5-vart på student. Go mat men lite segt xD Men men gratis är gott och gratis tårta är godare ;)
nummer 6-Försöker planera midsommar. Går inte bra...
nummer 7-OM EN MÅNAD ÄR JAG OCH ÄLSKLING I FALSTERBO!!!! :D:D:D:D:D

Peace out. Sängen kallar på mig! Snart kallar den på mig från en helt annan plats. Längtar!


Love♥

För jag är lycklig!!!

HATAR min jävla damptelefon just nu!! Kan inte sprida den FENOMENALA nyheten att jag skriver kontrakt på en alldeles egen lägenhet imorgon! Jaja ni får väl läsa det här och nu hoppas jag fan ni ringer o grattar! Kom ihåg att det gynnar er ock, utan grälen med päronen kommer alla bli galadare o vem vinner inte på att inte ha en underbart gald Elin i sitt liv? :P
Nej då, jag har inte alls höga tankar om mig själv. Men om inte jag ska tänka högt om mig själv, vem ska då göra det? Djupa tankar ;) Iaf har Baloo blivit skodd idag ock. O det gick KANON :D
Euofori....<3



Love♥

What's that boy doing with that girl?

He should be sleeping in my bed (8) lallaa xD
Jobbar från 07,30-18,00 idag så är fucking slut! Somnade nästan när Abba hade genomgång. Sjukt synd för jag kan inte mkt om fisk så hade behövt ha koncentrationen på topp... Jaja nästa gång får de bjuda på mat INNAN så man får lite energi! Har tillbringat resten av kvällen med att städa, duscha och ta hand om hästen. Inte mkt man hinner när man slutar sent. Tur att man inte jobbar så länge varje dag, jag hade vart död :P Aja imorrn är det nog lite softare och sen ska ju Babo skos och så ska jag köpa lägenhet :D:D:D:D Eller ja inte köpa, men iaf säga att jag bestämt mig för hyresrätten! Har tydligen första tjing på'n (fråga mig inte hur eller varför för jag vet inte :P) men gött iaf för jag orkar inte med mer besvikelser med de här jävla lägenheterna xD Så nu ska det nog gå som jag vill! Om inte ska någon få betala (förmodligen jag^^) jaja sak samma, ska inte sitta här o skriva längre när sängen kallar på mig som berget kallar på muhammed! Troligen det första och sista bibliska ni någonsin kommer läsa i denna ateistiska blogg! Om inte, påminn mig!


Love♥


I've broken my heart so many times I stopped keaping track

Hoffmaestro igår då. Det var alldeles för mkt folk för det första! Sen var dom sena och var det bara jag eller sjöng dom jävligt lite? xD Aja trevligt sällskap iaf :) Förfesta i parken med Frida, det är världens sommarkänsla<3 Träffade en skittrevlig tjej ock, Islänningen Hildur :) Träffa trevlig amerikan och min kanske-blivande granne ock! Skåningen var också där så det blev lite tjöt. Synd att slutet blev som det blev. Känns inte som det är jag som har för höga krav. Faktiskt. Känns som jag bara ger och ger hela jävla tiden men får aldrig något tillbaka... Inte världens roligaste känsla^^
Ska försöka fokusera på det som faktiskt ÄR bra! Frida, lägenheten, hästen o jobbet till exempel. Killar känner jag bara att jag ska lägga ner totalt just nu. Förstår mig inte på dom, eller jo men förstår inte hur de kan med att vara sånna svin! Jag tror fan de vet om hur jävla grisiga dom är men de verkar fan inte BRY sig?! Samvete? Är det reserverat för tjejjer? Eller ja, inte alla tjejjer har ju samvete heller >.<
Har iaf käkat flötig bakfylle-pizza med Frida och ut o gått med henne och Molly :) Ska lägga mig o solen o sova nu! Är jävligt trött. Tog ett tag att somna...



News

Ny lite sommrigare design^^ Är jag nöjd? nej xD Men orkar jag ändra mer? nej! Så den får va såhär ett tag...
Iaf har ju inte uppdaterat på hela veckan så slänger upp lite snabb info nu innan jag fortsätter med mitt hektiska liv.

Tisdag: Jobbet gick nog bra, tror jag xD Det går ju iofs alltid bra så inga nyheter där. Kvällen spenderades med Sara. Vi var ock såg Sex and the city 2 och den var så jävla bra! Sjukt jävla rolig är ju Samantha! Hon gör verkligen hela filmen! Sen sprang vi in på Mango och fixade mer biljetter till Hoffmaestro så nu ska båda mina favoriter dit :D:D<3

Onsdag: Helt jävla slut på jobbet! Asså jag va verkligen seg. Åkte iaf iväg hemifrån lite o kolla klart på Just Friends. Jävligt bra! Se den se den! Haha mycket film i veckan xD Hästkräket började tappa skorna också såklart^^ Så nu vandrar han runt på ömma fötter medans jag letar febrilt efter en ny hovslagare...

Torsdag: Efter jobbet var det lägenhetsvisning men vi har allvarligt talat vart på jävla många så jag knappt minns alla xD Den var iaf inget att ha. Skabbig som fan^^ Mötte upp Frida med nybakade chokladmuffins, fanta och jordgubbar så la vi oss på en filt i en park o götta oss i solen :) Låg där o käka, tjöta o lyssna på go musik <3 Sen drog vi o spela minigolf på Jula-hotellet. Bara jag, Frida och alla mygg som va ute xD Men det var kul och jag vann! haha såklart ;)

Fredag: Jobbet var mest flumm xD Alla var trötta o sega o det blev bara galet typ :P Roligt sånt där! Iaf så var det visning på ytterligare 3 lgh och gillade två så den ena har vi sagt att jag tar, får besked på måndag. Om inte så säger jag ja på en annan men vi får se hur det blir. Jag blir bara så jävla trött på´t xD Iaf så var det minigolf idag igen! Nu med Sara och Mussi :) Jag o Sara kom på delad förstplats. Lite surt med tanke på min teknik och Saras inte-teknik :P Inget illa menat darling! Sen lallade vi runt i Skara innan jag o Sara "råkade" hamna på Jula-hotellet igen o satt o drack lite... (A)

Lördag: Alltså idag för er som inte har koll på dagarna^^ Mormor o Lasse var här o fikade lite, de åker till Rivieran imorgon och jag är inte alls avis. Inte ett dugg. Eller jo! HALLÅ JAG VILL MED xD Loooove<3 Nä men det är ju gött för dom men med tanke på vädret nästa vecka så känns det lite extra surt.. Iaf så åkte jag o syrran till stan o kolla runt lite. Hon köpte en käpp o sprit. Mkt rolig kombo xD Tog ett strög innan vi åkte hem igen o nu sitter jag här. Ska ut o fixa med hästen innan jag börjar käkar o packar för en helkväll på Mangos och HOFFMAESTRO!!!!


Love♥

RSS 2.0