Do I really feel the way I feel?

Fredag:
Skola, hade bad på morgonen o jag fixade mitt MVG i livräddning^^ Sen vare engelska o det va mest tjöt om helgen men eftersom vi va duktiga nog att snacka på eng så lät lärarn oss hållas. Inte varje dag det händer! Slutade iaf tidigt för djursjukvården var inställd. Hem o hämtade syrran o tog sen bilen till verkstan, tog typ 30 sek o kostade endast 13 kronor så det va gött. Sen åkte vi o köpte b-vitamin o en present till Anna innan vi åkte hem o käka. Ut o red i iskyla! Är verkligen äckligt trött på vintern nu.... Fixade iordning mig o sen bar det av till Anna, där va det lite förfest innan vi drog till Stadt. Kanske inte en av dom roligaste kvällarna i mitt liv men men^^ Vad mer kan man vänta sig av ldk lixom? ;) Iaf somnade ngn gång mellan halv 4 o 4 hemma hos anna o vakna vid halv 9 så ett par timmars sömn blev det allt.

Lördag:
Åkte hem vid 12 typ, trött som fan o sleten... Ska nog hålla mig till o festa i Skara o skövde med Sara o Frida i fortsättningen xD Mkt roligare med folk man känner :) Nu ska jag nog iväg till UD o rida lite överseriöst på Baloo o ikväll blir det antingen hemma kväll hemma eller hemmakväll i valhall, kanske svänger förbi vinninga o hälsar på Jossan lite men inget bestämt än...



Love♥

I love you and that's all I really know!

har vart hemma o vart sjuk idag med, eg är jag typ frisk men vägrar sitta i draget en dag till så man blir sjuk igen! Iaf går jag till skolan imorgon, bara bad o eng så det ska jag nog klara av. Sen blir det jävligt stressigt, ska hinna med att rida, mocka, åka till verkstaden med bilen o få en lampa fixad, köpa paket till Jossan o Anna o sen iväg till ldk på kalejs. Kommer bli awesome o jag ska supa :D waha det var minnsann inte igår! Lördag blir det oxå födelsedagskalas, fast i vinninga så det är inte så långt, tack o lov för min plånbok klarar inte alla dyra bensinräkningar xD
jag har noll blogglust så tack för mig!


Love♥

I don't know why he's leaving

Ja här sitter jag framför datorn med en GT, minus G och lyssnar på dansband på högsta volym i lurarna och firar 100 dagar till studenten alldeles för mig själv. Jag har superkul. Verkligen kanoners här ute i skogen alldeles ensam. Eller inte. Tro vad ni vill... Just nu spelas Black Jack i lurarna och det gör min faktiskt lite galdare för jag återupplever en väldigt trevlig kväll (A)
Nu är jag klar med min återupplevelse :P Härliga minnen vill jag lova! Har vart sjuk sen igår, eller ja eg sen november men här förslker vi tänka positivt, tex att jag ska bli frisk imorrn!

En tråkig grej som hände idag är att min gamla sköthäst Kicken avlivades :(
Har inte sjunkit in än.... Men när det gör det kommer det kännas sjukt </3


Love♥

Im so sick of this

Sjuk... IGEN!
Jag bränner snart ner skolan! Man sitter i drag hela jävla dagen o fryser så inte undra på att jag vart sjuk sen i november^^

She's a maneater

Var o red i skolan idag igen, ja jag råkar va stammis där :P Nej men underlaget suger ju o det är träning imorrn o jag vill att han ska va så mjuk som möjligt, även om det nu inte har gått alltför bra men han är ju bättre än han va i torsdags iaf... Var klar med hästen o stallet o allt redan vid halv tolv! Det var nästan så jag gick o la mig av ren utmattning bara av att tänka på hur tidigt jag va klar! Okej, inte riktigt men nästan :P
Åkte iaf förbi jobbet på väg till Sara o hämtade mitt schema o lönebeskedet. Inte så uppiggande men det är ju bättre än inget alls antar jag^^ Var i alla fall med på tröning o tävlingsmöte, frös som in i helvete! Fan vad kallt det är o kallare ska det bli >< runt -20 i slutet av veckan o massa mer snö, hallå? Ngn som missat att alla spyr på snön o bara vill ha vår och sommar? Nej tänkte inte det, så se till att varmköra era bilar en timme på tomgång innan ni åker ngnstans, sluta med buss o tåg, ta bilen till brevlådan o hämta posten, sluta använda motorvärmare så släpper vi ut mer koldioxid mha kallstarter, spraya minst en flaska hårspray varje dag - två och du är bäst! Den här växthuseffekten verkar ha motsatt effekt! Jag har inget emot att det blir varmare, skulle gärna vilja ligga o steka i solen på julafton^^
Nu ska jag sluta klaga o ist gå o lägga mig eller ngt lika givande ist xD


Love♥

That was quite a show

GÅrdagskvällen var kanon! Dressyren gick acceptabelt bra, han hänger som fan i vänstertygeln bara så han "kan inte" ställa till höger men det är bara att jobba på. Träffade Frida där oxå, alltid lika trevligt. Mamma tog lite kort med jag har faktiskt inte kollat på dom än... Vet inte om jag orkar det heller x) Sen tog jag brumrbum ner till stan o tillbringade lite tid i Fridas soffa med min ostbricka och en film :D Sen blev det lite spontant utgång! Sägs ju att dom oplanerade kvällarna är dom bästa och vi hade aktiskt jävligt kul :) Även om vi inte va där så länge o båda fick en liten down-period en stund så va kvällen bra :) Idag har jag pluggat som fan, o nu kommer jag ihåg varför jag aldrig pluggar... Det är ju så jävla tråkigt! Men det är gjort i alla fall och nu har jag ridit Baloo oxå, gick nästan äckligt bra i slutet :) Skönt o känna att han kan han med ibland. Precis tagit en dusch och mjukat upp mina stela och ömma muskler! Fattar inte hur/när/varför jag fick sån träningsvärk? Aja nu blir det kvällsmat!


Love♥

I'll never let you go

Skolan idag har vart ok, bäst av allt var att jag fick en till stallbok :D gav ju min till Sara för jag lovade henne den, varför vet jag inte för jag klarar mig inte utan den men x) Nu har jag en iaf, fast lite surt är det ju för nu upptäckte jag hur mkt läxor jag har! Inget gott som inte har ngt ont med sig eller hur brukar man säga ;) Iaf ska jag snart iväg till UD med Baloo o rida i ridhus, kanske träffar på Frida o Cricke om jag har tur :) Ska försöka få mamma att ta med systemkameran så hon kan fota oss lite :) Sen blir det mys o film med Frida hela kvällen. Vi ska nog se Brudens bäste man tror jag, o jag ska äta brie! Haha det är så jääääävla gott så det finns inte!
Mina planer inför helgen blev inställda o det suger rätt hårt vill jag lova! Tur att sms och internet finns!


Love♥


Min Balklänning!


I just wanna kiss you

Idag har jag vart i skolan i 8 äckligt långa timmar! Dessutom är jag förkyld. Igen! Riktigt förkyld dessutom så sov knappt ngt alls inatt... Åh vad jag hatar skolan som gör mig sjuk! Man sitter lixom i drag o kyla o fryser så man skakar hela dagarna o jacka får vi inte ha på oss så det är som uppgjort för att göra oss sjuka! Hade knappt en enda frånvarodag pga sjukdom innan jag började på UD, det säger en hel del om man ser det sista halvårets frånvaro... I alla fall så vart det kanske lika bra att helgens planer blev inställda så jag hinner bli frisk för nästa vecka ska jag till GBG, dressyrträning, hundradagars-fest (studenten) och fira Anna på fredagen! Så måste vara frisk. Jag SKA vara frisk!
Hela helgen ska Baloo bli riden i ridhus som förberedande inför dressyrträningen på måndag, hehe nu ska han plågas xD Nej inte plågas men ridas igenom ordentligt o komma igång.


Love♥

Du gör mig vild o exalterad!

Natten var underbar, drömmar kan va så mkt bättre än verkligheten ibland♥ Men men, vaknar gö man ju alltid, tyvärr, så det vara bara att släpa sig upp och käka frukost o sen ut i snålblåsten o rida. Det gick väl sådär, men vi är iaf på väg tillbaka! Det ska lossna igen, ngn gång. Men orkar inte tänka på det så mkt just nu, allt som snurrar runt i skallen är en härlig mix av bal, student, framtid, sommar, elvis, fest, ja allt sånt roligt :) Onödigt att hänga upp sig på att hästen inte gå kanon när man kan tänka på roligare saker ;)
Nu ska jag strax åka iväg till skolan, ngt säger mig att jag kommer komma försent? jag vet inte varför, bara en känsla jag får. Stört jag vet^^ Iaf blir det att åka till Skövde och prova lite mer balklänningar i em. Tänk om man kunde hitta en som är perfekt! Då vore det ju bara ett "problem" kvar, baldejten! Jag totalvägrar att gå själv! Till en bal ska man fan ha en kavaljér. Punkt slut. Nej kanske ska gå o packa o sen dra till skolan så jag kommer i tid?


Love♥


Just my luck!

Vart o kollat balklänningar nu :) Eller ja det va ett tag sen men ändå! Hittade två jag gillar men ska till Skövde imorgon o kolla lite mer. Träffade Saris idag oxå, hon fick sin stallbok för jag lyckades komma ihåg den! xD haha ibland måste ju till o med jag lyckas lixom! Anyway, kom just på dagens i-landsproblem xD haha men det säger jag tyvärr inte här! Sorry alla mina två-tre läsare! Nu ska jag sova, har endast lektion mellan 1 o 3 imorrn så blir en liten sovmorgon :)


Love♥

I want you so bad!

Kompenserar min kassa uppdatering med att blogga två gånger idag!
Det gick väl inte direkt bra att rida Baloo idag. Han har vilat i nästan två veckor så nu är han tröig som fan o görjobbig. Dessutom har han lyckats trampa sönder halva kronranden ibak men han bryr sig inte om sån to inget öm eller svullen o jag skritta bara o trava i totalt 20 min så han fick helt enkelt överleva det. Men ska nog komma iväg till UD ngn gång i veckan/helgen o rida igenom honom för han får bara massa styltor av den äckliga kramsnön!
Det var nog rätt länge sen jag blogga om min häst? Men ingen fara, han blir väl omhändertagen även om jag inte skriver om det ;) Annars då? ja jag kan nog kalla mig kär^^ Igen, jag vet men jag bara är sån! men vi får se vart detta leder till, för det mesta brukar ju mina försök till förhållanden misslyckas totalt men som vanligt skiter jag i det o satsar fullt ut på nästa! Nu är det hög tid att gå och byta om o frächa till mig lite efter stallvisiten. Ska åka till Lundsbrunn o prova balklänningar o lämna stallboken till Sara, waaaa jag vill ha den själv xD Men men inget att göra, vill hon ha den så får hon den! Fan vad snäll jag känner mig just nu^^ :)


Love♥

perfect<3

Söndagen jobbade jag hela långa dagen, gick bra men vart lite segt ett tag. Iaf hjälper det när lite ögongodis jobbar samtidigt ;)
Igår så var det skola o sen bar det av till ldk o säga hejdå till min gammla sköthäst som avlivas imorgon, det har inte sjunkt in än, så jävla overkligt att han from imorgon inte finns mer! På väg hem fick jag ett överrasknade med uppskattat samtal så tillbringade resten av kvällen med mys o film ;)
Idag svävar jag på moln o går runt med ett nästan äckligt brett leende :P Men ska iaf ut o ge hästarna mat nu o sen tillbaka till skolan. Ska åka o prova balklänning senare. Bara balkavaljern kvar, men alla vet nog vem jag vill gå med x)


Love♥

I'M BETTER THAN YOUR EX AND BETTER THAN YOUR NEXT

Ska försöka orka skriva om gårdagen och dagen men jag vet inte om jag klarar det för jag är astrött!
Iaf började kvällen hos Frida, från början skulle vi va jättemånga men slutade med att vi bara va 4-5 st :P Satt där o häcka en stund innan killarna ringde så fick åka o hämta dom o sen gick vi till bowlingen. Helt dött! men satt där iaf till Frida o dom kom (vi åkte tidigare) o försökte övertala folk o bowla men det gick inte så bra trodde jag men helt plötsligt så hade vi bokat en bana o det va askul! Verkligen jättelänge sen jag bowla men jag vann ändå^^ Med typ 40 poäng! Ok, jag va nykter o Robert va inte så nykter men jag njuter av segern ändå ;) Sen upptäckte jag o Sara att alla hade stuckit, eh hallå? aja vi dansa typ 30 sek när Blanco öppna men det sög hårt så vi gick hem till Frida ist... Sen slutade kvällen bra men knäppt x)
Idag har vi, dvs jag, syrran, pappa, Bjarne och Mussi vart i falköping o åkt skidor! Inte åkt på två år så det va jättekul men synd att backarna (2 st^^) blev sönderåkta så jäkla fort! Men dagen va riktigt bra :) Synd att man är så förbannat trött bara! Och imorgon ska jag jobba heeeela långa dagen >< surt men pengar är ju alltid bra!


Love♥

Searching for the perfect situation, perfect love

Skolan har vart ok, vart hos tandläkarn idag igen så missade idrotten. Sååå synd. Verkligen. inte. Studiebesök på veterinärmuseét hela em, långtråkigt som museér brukar vara :P Är iaf hemma nu o sitter o tjatar på en som jag tkr ska hänga med ut ikv med det går inte så bra x) men men det är ganska kul iaf! Ska strax ta mig ut o fixa stallet o sen leta reda på skidkläderna inför imorgon :)


Love♥

You know I want you

Idag har vart en konstig men ganska rolig dag!
Rivstarade livet igen efter min isolering, fortfarande inte frisk men orka va sjuk mer^^ Iaf gick upp strax innan sju o släppte ut hästarna o sen in o segåt frukost o slängde på sig lite kläder o fixa frillan innan jag åkte o hämta Frida. Off to school asså, var nästan en månad sen, sånär som på 5 dagar! Gött med långledigt :) Sen hem o mocka på den inställa ekologin o sen tillbaka till skolan. Hann va där i typ en min innan jag kom på att jag hade tandläkartid! hade 7 min på mig, precis att jag hann! Iaf tog ett äckligt avtryck, höll på att spy o kvävas o allt sånt äckligt men överlevde iaf med nöd o näppe. Ska dit imorrn med, o hämta en bettskena som jag ska sova med för att avlasta min onda käke. Surt att inte kunna göra sitt partytrick o "svälja" handen ;) Kan ju inte ha det såhär menar jag :P Iaf klarade av det ganska snabbt sen var det tillbaka till skolan o hade religion o djursjukvård innan alla slutade, utom jag, okej ngra till var det allt som hade matteB^^ Men jobbigt är det iaf, spc när smarta jag redan läst hela kursen en gång men hoppade av sista veckan >< Men jag o Amanda kanske ska tenta av, vi får se hur det blir :) Vore grymt gött! Efter matten bytte jag om lite snabbt innan vi åkte till Yngve (lärare) o körde släde i skogen med facklor. Mkt mysigt :D Sen hade yngve en överraskning åt oss, vi åkte på en madrass efter fyrhjulingen! O jävlar vad kul det va!!! Flög av som fan, med huvudet före rakt in i en stor snödriva o jävlar vad jag volta xD haha trodde inte jag kunde böja min kropp i de vinklarna men det gick kanoners x) Sjukt kul var det iaf!
Imorgon är det utgång, stora frågan är: Att dricka eller att inte dricka, alkohol? :P


Love♥

You know I'm just gonna hurt you

Blev inte alls som jag planerade imorse (att inte göra ngt idag) utan ajg har hunnit med en hel del! Eller ja, mkt för att vara mig o va van vid att gå upp, lägga mig i soffan o kolla på film, äta o sen sova igen. det har typ vart mina rutiner i en vecka nu när jag vart sjuk x) Lite jobbigt o slita sig från lata livet men ändå gött o komma igång med träningen o hästen igen :)
Surt med läxor bara^^ Skulle kunna skriva hur mkt som helst om läxor, hatar skiten! haha men ska inte dra igång det nu iaf, skonar er detta. just nu iaf ;) O jag har inte tid heller för jag spelar ett spel som är, ok inte jätteroligt men ganska kul iaf :P
Men om min dag då^^ Satt vid datan tills det va dags att laga mat, kyckling ris o currysås. Satt vid datan under tiden jag lagade mat o en stund efter maten var uppäten oxå :P Sen ut i stallet o mocka, o jag överlevde trots allt hö i stallet, hurra! Sen in o sitta vid datan lite tills mamma kom hem, då hoppa jag in i duschen lite snabbt (45 min) o sen fick jag plocka undan lite i rummen för hon skulle städa :P Men jag skaka mattorna iaf, se vad duktig jag är! Sen satt jag vid datan lite till o sen ut o ta in hästnarna innan maten o nu sitter jag här vid datan igen x)
Otroligt intressant va? ;)


Love♥


Go on and take a bow

Idag har jag som vanligt inga planer, mer än att mocka o laga mat typ :P
Har suttit o lekt med bilder ett tag o resultatet kommer senare i inlägget. Framför allt nöjd med en av dom o ingen kommer nog bli överraskad om vilken x) Iaf är jag sjuk idag igen, måste sluta hosta innan fredag annars blir det ingen utgång! Jag får väl kväva hostningarna på fredag om jag fortf är sjuk för jag vill fan ut ;D har ju inte provat Blanco än så det kan ju va kul o komma iväg dit... Äh jag vet inet vad jag ska skriva om, hände ringet i mitt liv just nu så slänger upp bilderna ist x)

  



Love♥


  


Meet me here in the middle of the night

http://www.youtube.com/user/FiiffiigaEliin#p/a/f/0/rOg_IHwXWsk
Lyssna! Så jävla bra! Så bäst, just nu iaf :)

Matlagningen idag har vart på hög nivå, pulverchampionsoppa och chokladpudding, kiwi o vit choklad till efterätt. Ja mästerkocken slår till igen ;) Nej nu ska jag nog kolla på Titanic, eller ja, jag ahr redan börjat, men datan lockade för mkt så tog en paus^^ Beroende? Jag? vet inte vad ni pratar om ;)


Puss o kram skumbanan ♥

Im only gonna break your heart

Fixat bloggen idag, typ det enda jag planerat att göra oxå. Är hemma från skolan, fortf sjuk men ska nog gå imorrn? kanske iaf :P Vill iaf komma iväg o kolla balklänning snart. Ska även försöka få iväg mamma o kolla ut en dressyrsadel till Baloo, hon har sagt att hon ska köpa en men jag vet inte om jag ska tro på det x)


Love♥

those lyrics don't need a headline


What do you call the game you're playing with me?
Even thou I know it's a game I can't help to call it love
'cause deep in my heart I know that it is and I can't denie it
I'm in love with you, I love you with all I am
for me you are the moon, the sun and the stars
my earth, my sky, my sea
Every night I wonder, why I ever said goodbye

Why could'nt I freeze the moment?
Return to it in time
Stay together through the years
Proclaim I'm yours and you are mine

I want to say that I no longer miss you,
that I no longer think about you
and that I don’t need you anymore.
It would be a lie.

My love for you goes down and down
Beneath both life and death,
So deep it must remain when I
Have drawn my last faint breath.


Eh, jag vet inte vad det är med mig, eller jo det vet jag men jag försöker intela mig att jag har fel^^


Is this the way it's meant to be? Only dreaming you'll be missing me

Jag är sjuk därav den dåliga uppdateringen. Inte för att den har vart på topp det sista men ändå... Har tillbringat hela helgen i soffan o kollat på The Hills. Det är otroligt hur man börjar relatera till alla i en TV-serie! Tex ser jag så mkt av mig sj i Audrina! Ok inte utseendet, där kan jag ju bara drömma typ, men lite i stilen och personligheten o framför allt smaken på killar! inte ngn som kommer hålla med mig om detta men jag bryr mig inte^^ Sen är det ngra andra som jag tkr påminner om den del jag känner, framför allt en som jag stör mig så enormt på! Så det är skitirriterande att just den personen är med så mkt x)
Skolan börjar imorgon, inte säkert att jag ska gå men vi får se hur jag mår ikväll... Sista terminen ngnsin! Det är fan rätt jävla gött! Sen är det äntligen slut! Lite surt om livet tar slut 2012 som mayaindianerna tror, då har jag gått i skolan i 12 av 21 år, det är mer än hälften av mitt liv! Fatta vad meningslöst isf :O hemska tankar....


Love♥

Var bara tvungen att räkna ut procenten^^ ca 57% av mitt liv tillbringat i skolan! I år är det ca 63% :O Jag dör, o åren innan man började skolan minns man ju knappt! Inte lite deprimerande xD


Bye bye baby, goodbye

Idag har vi vart nere med hästarna i paddocken så dom fick busa av sig lite. Det var nog uppskattat för satan vad de brallade! Men gött att man inte satt på iaf :P Mockade lite snabbt för mår så jävla dåligt av att va ute :S Rosslar värre än i en skräckis typ :P jaja nu har jag vart inne ett tag o det är mkt bättre :) Jag är bara trött som vanligt, kan bero på att jag är sjuk? men blir ju fan aldrig frisk ändå så nu skiter jag i det o lever livet ändå^^


Love♥

If I said I care for you, could you feel the same?

Glömde en sak ju!
Jag provade syrrans balklänning idag! Med tanke på att hon är hälften av min storlek är jag ganska nöjd att den över huvudtaget gick på! Men sitter bra gör den ju inte :P


Inte min färg heller ;)


Sometimes. you gotta run away, so you can see who will run after you

Sara hittar mkt bra citat, detta var bara det näst bästa, det bästa får jag itne skriva än :P
Idag ahr jag putsat lite läder o gjort iordning alla tusen schabrak så mamma får ta med dom till jobbet imorgon o tvätta dom :) Annars har ajg inte gjort så mkt, o detta går äldigt fort att skriva, därför alla stavfel ;)
Men det hände rinte så mkt i mitt liv just nu, bara en massa kanske o vi får se typ^^


Love♥

Now we're rockin' at the dancefloor

Jag är grymt partysugen, finns det ngt bättre än att stå på dansgolvet o dansa jävel omringad av alla bästa vänner när DJn spelar en grym låt på högsta volym? nej det är kärlek^^♥
Men nu ska jag inte prata om sånt, helst ska jag ju tydligen förtränga hela hösten o alla känslor som uppstod då... Men det är inte det lättaste, spc när jag inte samarbetar med mig själv o drömmer sjuka drömmar xD Inatt va det knäppast ngnsin! Jag gifte mig! haha o det var helt cpigt hela tiden, fattar inte varför en del folk var med heller men det var dom :P Sjukt verkligen o sen när man vaknar så blir man orolig att det faktiskt har hänt för det va så "verkligt" x)
Men back to reality, idag ks ajg till tandläkarn, hatart verkligen! Jag är inte rädd eller ngt sånt jag bar ainte gillar det... En äcklig snubbe sticker ner sina fingrar i min mun o petar? Eh vem fan kom på den sjuka idén? Jag gillart inte iaf! Sen ska jag försöka rida, men Baloo blir ju så cp när det är djupsnö o på vägarna är det glashalt så då går det bara att skritta.. Får nog ta paddocken, där kan han inte sticka iväg om jag åker av iaf :P


Love♥


Detta kallas kärlek♥


Ooops I did it again

Jag glömde tydligen att blogga igår :P
Ska försöka minnan vad jag gjorde.....



Försöker fortfarande minnas......



försöker fortfarande^^



*PLING*
NU MINNS JAG ;D
Jag skrev min projektrapport på förmiddagen, sen vare lite mat o efter det fixade jag stallet o sen packade jag in utrustning o hästen i transporten o åkte till skolan o red lite i ridhuset :) Så jävla gött att ha 10 min med transport till ridhuset! Iaf tänke hoppa lite men det gick skit så la ner det o red igenom honom ist o herregud, han har verkligen lossnat! Jag blir mållös ibland, min lilla bäbis växer upp *snyft* nej asgött att han börjar fatta, det har ju lixom bara tagit 1½ år^^ Iaf efter det så åkte jag till Sara, köpte med lite donken mat till henne för hon va hungrig :P Vi såg på ondskan o sen sjöng vi sing star, jag förlorade som vanligt varenda jävla låt :P Va med te o hälsa på lille Turbo innan jag åkte hem. Va knappt en bil på E20 så kunde ligga o slököra i 85 o lyssna på musik o ha på helljuset hela tiden, det va assoft :)

Idag var det ingen sovmorgon, förbannat! Jag åkte ist o klippte mig (resultat ses nedan) o sen letade jag skor men hittade inga så åkte till ldk o kolla på GT o lyckades spendera alla prensentkort! Duktigt av mig^^ Åkte till Anna o käka lite innan vi gick en promenad i "snön". Asså det är knappt kallt därborta o ingen snö, här är ju träden vita o det ligger flera dm snö på backen! Iaf så gick vi runt lite i skogen o på det lilla berget o fotade lite *host* fina bilder :P Är hemma nu o funderar på att gå o lägga mig för jag va uppe så tidigt imorse. men ska nog hålla mig vaken en timme till iaf ;)


Love♥




me 2day :)


Meet me halfway

idag ska jag ta tag i mitt liv, börja träna o komma i form till rivieran, balen och studenten! Jag har värsta planen men önskar mig solarie-tid i studentpresent, men början nu i januarie o sen 2-3 gånger per månad fram till studenten :) Inte för att jag kommer få det men man kan ju hoppas ;) Fast jag ska sluta hoppas på en sak, man blir abra sårad ändå... But it's over now! Idag va Baloo cp, det går inte att rida ut på honom i djupsnön utan att han dampar loss >< blir galen på ponnyn!
Funderar på om man ska orka åka o hälsa på ngn ikväll? We'll see:)


Love♥


2010!

Nytt år, nya möjligheter^^
Firades först i vinninga med god mat och sköna folk :) Sen åkte jag till Skara o mötte upp Frida, Anna o Sanna, spelade lite spel och drack lite innan vi rörde oss in mot stan och Olins för en sista gång! Jag och Sanna dansa jävel i en halvtimma innan vi gick ut och kollade på fyrverkerierna. Sen gick vi tillbaka till Olins o hade roligt som vanligt men fick världens snetändning när dom stängde o grät som fan :P Sanna fick släpa mig ut! Men sammanfattningsvis var det bara bra :)
Idag har jag bara tagit det lugnt, inte alls bakis bara sjukt trött så Baloo fick vila. Nu ska jag ut o fixa stallet, kan inte skjuta upp det så mkt längre :P


Love♥

RSS 2.0