Dina kyssar smakar bara mer och mer

Inte bloggat på ett tag men jag tor ni har klarat er rätt bra ändå.
Iaf GHS ska vi inte tala om, en total katastrof var vad det var som involverade en sjukt het telefonförsäljare, ett abonnemang, en touch-mobil, en galen pappa och en helt panikslagen Elin^^ Så nej det var ingen höjdardag kan jag väl inte säga, även om det fanns vissa bitar som var riktigt bra. SJälvklart, trots att jag klagar sjukt mkt på mitt liv finns det ändå små ljuspunker som leder mig framåt så oroa er inte för mycket.
Igår tog jag det rätt lugnt då det var jävligt bråkigt så stannade hemma när resten av la familla drog till morföräldrarna för lunch, det var riktigt gött att va ensam. Sen kom Mussi o Otin o vi drog in till stan o hyrde film, köpte lite gottis o mötte upp Sara på donken :) Sen hem o kolla film, I love you Man (ganska ba, riktigt rolig emellanåt) och Final Destination. Den sistnämnda var sjukt dålig! Skulle va skräckis men nej, den var alldeles för overklig så vi stängde av efter typ tio minuter om ens det xD Se den inte, verkligen inte rekomenderad! Iaf dråg vi till Blanco o bowlingen efteråt, Otin vann så säger grattis till honom men jag skyller på att Sara kastade klotet hejvilt så hon förstörde nog lutningen på banan lite xD Men kul vare iaf! Sen träffade vi Frida och Malin, trevlig överraskning. Festade lite för hårt o lite för länge men mår riktigt bra idag trots detta! Efterfest hos en go göteborgare till typ 4 så sådär jättesent blev det ju ändå inte men det var kul.
Idag ska jag bara tat lugnt, borde plugga men inte sugen på det så går nog ut o rider o så ist


Love♥

I hope my dreams will take me there

Kortis dag i skolan, endast en lektion då vi lasttränade två hästar. Ganska soft, synd bara att min sovmorgon förstördes pga studentkommite-mötet, men man kan inte få allt... Efter en snabb lunch bestående av 4 pannkakor så bar det iväg i en vobblande bil till skövde samtidigt som jag försökte sminka mig o köra om en lastbil i 130 på samma gång , ibland är det bra att va tjej! Väl framme på KSS så hitta jag ingen jävla parkering! Körde runt i säkert en kvart innan jag hittade en, på personalparkeringen, men nöden har ingen lag så jag ställde mig där lite fint^^ Bättre än mamma som stod på handikapp iaf xD De började med att klämma o känna som läkare alltid gör men sen körde de ner massa speglar i halsen på mig, jag kommer aldrig i livet att kunna bli bulimiker för jag reagerade inte ett skit trots att de va nästan nere i magsäcken med de jävla speglarna x) Iaf sen skickades jag iväg ner till Cytologen (stavning?) där det blev ngra stick i halsen rakt in i lymfkörteln. Första sticket kändes knappt, andra trodde jag att jag skulle börja lipa av, satan vad ont det gjorde! De träffade ett blodkärl så nu har jag ett fint litet ömmande blåmärke rakt på halsen... Tillbaka upp till önh-mott o ta blodprov, o tre stick på en dag varav två gjorde satans helvets ont är fan för mycket för en spruträdd person som jag! Jag hatar verkligen sprutor, bland det värsta jag vet, trodde jag skulle bli härdad efter operationen o så men icke.
Bröt iaf ihop totalt, både vill o vill inte ha tisdag då jag får provsvaren, är rädd för det värsta :/
Iaf bar det iväg till jobbet direkt o där var jag helt matt, all spänning var nog för mycket. SÅ nu sitter jag här o väntar på Cissi för imorrn bär det iväg till GBG HS med skolan :)


Love♥

The bad boys are always catching my eye

Eh jag har i princip bara haft träningsvärk sen jag skrev sist^^ Moa körde verkligen hår med oss! Men kan vad gött det är eg! Känner verkligen att det tog bra o det är ju alltid uppiggande. Jag är så äckligt jävla trött men ska upp tidigt och träna imorgon bitti! Ska även till KSS o sen direkt till jobbet. Ska försöka överleva detta! De ska kolla om jag behöver operas o jag vill fan inte ha ett snitt tvärs över halsen, det räcker med att knät är helt sönder-ärrat och mitt megaärr på handleden, tack. Jag vill inte ha fler vanprydande ärr, eller jo förresten! Jag får ju betalt för dom xD
Tillbaka till idag, vi var ute o gick skitlänge o pulsade runt i snön på Ekologin men det var fakiskt ganska kul o lite mysigt att gå runt i skogen :) Sen var det värsta diskussionen mellan mig o Haggan om vargar, ganska underhållande faktiskt! Hade ju körning på em, som alltid på onsdagar, o vi bygde upp ett maratonhinder. Piece of cake men det var kul o sladda :D Kasper är ju bäst, lyder ju mer tanken än tömmarna! Underbara häst, synd bara att han krullar ihop sig när han blir lite taggad, jag vill att han tar tag i bettet ist o ligger på.
Nu ska jag gå o såga av mitt träben för det cpar sig bara, kan det bli varmt snart??? Allt funkar bättre när det är varmt, tom jag xD


Love♥

Summer of 2010!

Sitter o smider planer inför sommaren med Sara. Om allt går som vi vill (inte för att det brukar göra det men någon gång måste väl även vi ha lite tur?) så kommer sommarn bli så jävla bra! Eller ja, delar av den, jag måste ju jobba lite också :)

Annars då? Moa hade idrotten idag i skolan o jag kan knappt röra mig, sjukt gött att ha bilen imorrn för jag kommer inte kunna gå xD Sen var det möte med studentkommiten, var ngn fotograf där som verkade lovande så får se hur det utvecklar sig! Eng var meningslöst, pluggade till provet på fredag som jag inte kommer kunna va med på för jag är i gbg. Detta insåg jag i samma ögonblick som jag skrev det typ, fan vad gött eller! Ännu ett omprov att göra, yay!
Nej jag ska försöka va lite positiv, eller nej förresten, jag måste klaga på en sak till. Dock på mig själv den här gången^^ Har skrivit inlämningen i djurskjuvård om immunologin men har jag lämnat in den? neeeeeej så nu kommer jag få kasst betyg i den kursen, bra Elin, verkligen jättebra *klappar mig själv på axeln*
jaja jag har iaf skrittat Baloo idag o det va kul men satan vad kallt det ska va! 20 minus mitt på dagen är lite väl magstarkt tycker jag allt... Just det, jag skulle vara positiv ja, lätt fånget lätt förgånget ni vet ;)


Love♥

I am a yellow little fish

Lyssnar på gammla godigar från hits for kidz xD Sjukt bra låtar ju! hahaha jag o dammsugarn tog en svängom i mina rum till dessa underbara låtar men när jag skulle fortsätta ut i resen av huset verkade det som mamma redan va klar för jag har gått runt o letat dammtussar men inte hittat ngra. hahah verkligen inte likt mig att gå runt o leta dammtussar men ibland får jag mina ryck :D Som igår när jag skrev mitt sentimentala inlägg! Men jag har hittat orsaken till att jag känt mig lite halvhög igår och idag, jag har ju stylat och stylat om naglarna två gånger om dagen så skyller alla mina konstiga beteenden på acetonet!
Just nu försöker jag leta efter små pluppar som man kan köra in under duschväggen för det är en liten glipa där som gör att det blir översvämning i halva mitt badrum så nu kan jag inte använda min nya megadusch utan får använda mamma o pappas o de har duschdrapperi :O hatar när det klistrar sig mot kroppen, så jävla äckligt! Sen blir duschen så jäkla liten ock... Inte populärt! jaja nu ska jag kanske ut o mocka o ta en svängom med grepen till min fantastiska musik ist för o sitta här!


Love♥

I love you all <3

Vill tillägna detta inlägg till en del folk jag har i mitt liv som gör det värt att leva och som hjälper mig genom svåra perioder och som får mig att skratta och känna glädje varje dag!
Otroligt att ni finns, och ännu mer otroligt att ni finns där för mig dag ut och dag in, det är värt mer än jag kan beskriva med ord. Så nu får ni era egna små rader skrivna om er, och ja, detta kommer va sjukt sliskigt men jag vet att ni gillar't ;)
SJ-Bästa vännen genom alla tider. Du finns där genom allt och jag har dig att tacka för så himla mycket! Hoppas du förstår hur mycket jag älskar dig och att jag skulle gå genom eld för dig!
FG-Du får att skratta när jag gråter, du räddar mitt liv om och om igen när allt känns som värst. Med dig har jag underbara minnen och du finns där för mig dag och natt! Dessutom är du och jag stans bästa partypleasers och vi ska va det många år till!
GAMA-Min Master som hjälper mig med allt från killar till depressioner! Sjukt härlig människa som verkligen kan få mig att skratta men samtidigt den enda som verkligen får mig att stanna upp och tänka efter. Tack för allt, står i evig skuld till dig.
JB o RL-Barndomsvänner som jag ser som mina bröder! Underbara killar.

Eh sentimentalt inlägg va? :D jaja nu har jag lättat mitt hjärta o kan tala om att dagen har tillbringats med att skotta snö. För hand, med traktor samt med lastmaskin så nu är högarna uppemot fyra meter och jag har träningsvärk!


Love♥

Kan ni kanske gissa?

Vi är insnöade^^
Det skulle kommit mellan 20-30 cm inatt men det har kommit mer än det dubbla! Där blev alla mina planer för kvällen bortsnöade... Tredje kvällen i rad, spyr snart på detta äckelväder :O

Fuck off and die

Vill dit men får jag det? neeej för då väljer jag att aldrig emr komma hem^^
ÅH JAG SPYR SNART PÅ MITT LIV!!!!!
panikattack av bara tanken på att tillbringa hela äckligt långa helgen hemma +o(

hear it, feel it!

Syrran har åkt till ldk i ngra dagar o lämnade Love hemma så jag fick ju inte sova ut imorse, eller jo till tio men då vände jag mig om o tänkte att jag kunde sova en timme till men då börja hunden skälla så bara att släpa sig upp.
Idag ahr jag typ noll planer, ska försöka ut o gå ngra promenader med Love o mocka men får se om jag kommer utanför dörren så mkt som det har snöat, o det snöar fortfarande kan jag tillägga^^ Inte kul men samtidigt känner jag mig typ glad idag, får se hur länge det håller i sig xD


Love♥


The only love I need is you<3


!

jag är så äckligt jävla trött på den här helvetessnön!!!
Fattar inte, det var meningen att det skulle bli varmare av den här sk växthuseffekten men fungerar den? Neeeeeeej!! Så nu ska ni göra som Anton säger o varmköra bilarna som fan o ta bilen om ni bara ska till brevlådan, o motorvärmare? Glöm det, kallstart is the shit! Jag har absolut inget emot att steka på stranden i Januari^^ Ingen äcklig snö o kyla mer tack!
Så nu har jag nog klagat av mig lite. Idag iaf blev hästarna vaccinerade, lite i senaste laget men det löste sig o mer än så säger jag inte ;) Men nu ska han vila i ngra dagar, sucks fö han har ju fan börjat gå bra nu så det är ju lite trist. Men jag kanske kan få tid att göra klart läxorna o resterna som jag skulle gjort i början av veckan? ;) haha jag är fan inte bra på o plugga, jag är skapt att bara fatta allt på lektionerna o få VG-MVG utan o anstränga mig så jag tkr läxor är fruktansvärt onödigt men ska inte gå in djupare på detta för då kommer jag gå igång riktigt ordentligt o det hinner jag inte för jag ska inviga duschen ikv o sen sova för Love kommer väcka mig tidigt (läs: halv 10) imorgon o jag måste sova för jag sover så jäkla illa sen helgen så jag värderar alla få timmar sömn jag får :P


Love♥

I live, as I've never lived before

har typ tre sekunder på mig att uppdatera er om mitt liv och min dag så ska försöka fatta mig kort. Ovanliga va? ;) haha fick iaf med syrran ner till paddocken idag så hon kunde fota lite men Baloo tyckte det var alldeles för jobbigt att både springa i djup snö OCH arbeta så det gick väl sisådär :P Dagens överraskning : vänstersidan lossnade riktigt bra medans högersidan var stel som as! Brukar va tvärtom men det va gött med lite omväxling. Fortfarande ser naglarna helt ok ut, trodde att alla stenar skulle åka av på en timme då mitt lim är slut så jag har improviserat ihop ngn egen varaiant för att fästa stenarna och nu tror jag knappt att jag skulle få av dom även om jag skulle vilja x)
Just det, måste ju berätta om min lyckade matlagning nu ikväll x) Pepparbiff med pepparsås och till det sallad med italiensk dressing, jag ber er för er egen säkerhet att inte prova detta hemma! Eller jo för det va fan asgott men det var lite väl mycket peppar så fick häva i mit ett halvt youghurtpaket efter för min hals skrek som fan efter att ha bränts sönder(A) Jaja man lär sig ngt nytt varje dag! Slänger in lite bilder från idag och även en på nya duchen^^


Love♥



Finaste <3
(inte duschen eller mina miner, detta var tillägnat hästen)


How long shall we two wait, before we're one?

Vart lite jobbigt hemma som vanligt så jag flydde skogen för att tillbringa kvällen o natten inne i staden. Tack Frida för du räddar mitt liv! Hade eg tänkt att min riddare på sin vita springare skulle rädda mig men så blev det icke ;)
Idag ska jag försöka rida ett halvseriöst pass o försöka få syrran att fota. Det har ju inte gått så bra med de planerna hittils^^ För övrigt är jag skittrött för va tvungen att gå upp halv sju för att åka hem(?) o släppa ut hästarna och släppa in hantverkarna, ny dusch till mig och ny toa till pappa o mamma ska fixas :)
(ang det där lilla frågetecknet efter hem, ett hem ska väl vara en plats där man trivs o känner sig trygg o lugn? Om så är fallet har jag inget hem, sad but that's the truth... )
Kanske familjeförhållandena inte är på topp men jag har fan världens bästa vänner som räddar mig <3


Love♥




The best in life is free

Jag tror jag kvävs snart....
Blir galen så ska ta ut min underbara älskade på en ridtur, inte för att jag tror att det kommer va bättre när jag kommer tillbaka men man kanske kan koppla bort tankarna ett par minuter i alla fall?

There's a fire with in my soul

Igår när jag hade sovit i typ 4 timmar så åkte vi ju hämta spån så idag är jag död i armarna xD
Mötte Jenny i skolan så fick den briljanta idén att joina henne i drängstugan o kolla på Melodifestivalen! Hem med hästen, som för övrigt skötte sig bra i början men sen gick det utför, och sen in o byta om o fixa iordning sig lite innan jag åkte tillbaka till skolan. Fortfarande var min idè briljant. Tills det ögonblick då Melodifestivalen faktiskt skulle börja... En liten etta/tvåa (??) hade ockuperat TVn så det var bara att glömma^^ Vi satt o tjöta med Fnda i telefon en stund o sen tröttna på vi på stinkstugan så vi dog till min kära arbetsplats Macky donky :) Mätta o glada i hågen ringde jag mr Maffia o tjöta lite. Släppte av Jenny vid skolan, stackarn skulle ju upp tidigt ;) O sen drog jag in till staden med stort S! Satt o tjöta med massa folk på Roccos innan det bar iväg till Valhall i lagom takt o säkert men den känslan försvann snabbt då det bar iväg till Skaraberg xD Till Valhall o tillbaka på 30 sek, bra titel på en film va? :P Iaf blev det skönsång o gitarrspel o teater blandat allt i ett! Så jävla härliga killar måste jag ju säga :) Synd att mor min är alldeles för fäst vid mig, nästan som i filmen Fäst vid dig ni vet? Så hon tvinga mig hem vid ett... hade knappt kommit fram till bilen innan jag upptäckte att körkortet var borta!!! PANIK på jävligt hög nivå vill jag lova! Panikringde upp till maffians högkvarter o jag blev fan nästan frälst när de hittade det underbara saknade lilla rosa plastkortet xP Det trodde ni aldrig va? Att mr Maffia skulle rädda mitt liv ;D jag menar, jag var ju redan sen, fatta vilken död människa jag hade vart om körkortet vart borta dessutom! :O haha skulle vart som filmen Dead man walking! jag o mina filmliknelser alltså, så jävla bra ;)

Idag har jag vart seg, för ovanlighetens skull började dagen med bråk^^ Börjar bli van men kul är det ju inte för det... Iaf tillbringat nästan hela dagen i stallet men orkeslös o motivationslös så det blev massa pyssel o fix med hästen ist för ridtur. Bara i em/kväll som jag gjort ngt "vettigt" :P Pluggat samhäll och stylat naglarna :) Länge sen jag fixade naglarna men nu ska jag inte jobba på ett tag så det kändes som en bra tid att göra det nu. Trött som as för det har inte blivit alltför mkt sömn nu det senaste ;) Kanske ska sussa nu?


Love♥

manboy!

Haft en så jäva bra helg så ni anar inte <3 synd bara att den skulle totalförstöras på alla hjärtans dag^^
Men man kan inte får allt antar jag...

mabye get a second glance

Riktigt bra kväll igår! :) Började hos Frida, som vanligt, innan vi drog vidare till Blanco. Hade knappt kommit innanför dörren förrän vi skulle shotta! Tequila in my heart typ x) Sen kom vi ifrån varandra lite, Sanna o Frida lalla runt som fan o hälsa på alla överallt, dom verka känna varenda kotte i hela lokalen... Så jag o Sara satt o tjöta o dansa o drack för oss själva :P Men det var trevligt. Tills jag fick ngn knäpp o bestämde mig för att gå en promenad till Valhall xD Var skitläskigt o gå där själv men pratade i telefon hela vägen så det gick bra ändå :)
Idag har vi vart o hämtat spån o havre o korn o massa sånt. Jobbigt som fan o lasta i o ur men det gick bra ändå^^ Ska nog käka om en timme eller ngt o sen ska Baloo få en genomkörare! Dock inte ute för det blåser storm o snöar som bara den så blir UD. Lite trist att inte rida ute men jag är väl för bekväm av mig :P


Love♥

Goodbye my lover

Moppen är såld! Blandade känslor över detta men den stod ju bara där ändå men kommer sakna att glida runt på'n under sommaren. Det är riktigt gött men får väl skaffa mc ist. Om ngn vill sponsra så släng in en kommentar!
Hästen har skött sig utomordentligt bra idag måste jag säga! Först fick jag jaga denna underbara varelse genom en meter snö, detta tyckte han var väldigt roligt så vi höll på ett tag. Sen tyckte han att det var så onödigt att arbete o lyssna på mig under longeringen så att bralla o kolla på massa annat var tydligen väldigt viktigt. Så idag var det nära att han hanmna på scan men sjklart vet han att jag aldrig skulle skicka dit honom så han vet att jag bara kommer med tomma hot.
Nu ska jag ta en kalldusch, jag har kört typ 100 maskiner med tvätt idag så det lär ju inte finnas ngt varmvatten kvar. Känns knäppt att jag vaknade pigg o glad imorse!


Love♥

Welcome to the club!

Ikväll blir det utgång med Frida och Sara! Länge sen vi var ute tkr jag så det ska bli riktigt kul :)
Vad gör jag annars då? Jo jag försöker undvika att plugga alltför mkt o funderar på att skippa den jäkla boken Hästhållning i praktiken o gå och göra ngt betydligt roligare istället! Kommer förmodligen bli så, men i em ska syrran förhoppningsvis fota mig när jag o Baloo pulsar runt i en halvmeter snö nere i paddocken. Blir det bra bilder slänger jag upp dom här men annars får ni försöka överleva utan. Det borde ni klara då ni bar sjunker i antal hela tiden ;) Eller ja, det går väldigt upp och ner med antalet läsare men jag skriver ju mest för min skull, tväremot alla andra bloggare^^
Nä nu orkar jag inte med att ens se läxhögen mer idag så nu smiter jag härifrån (A)


Love♥

Like I do

Vart ute o gått en härlig promenad med syrran och Love i stan :) Lämnade även in CV till Rosens så nu hoppas jag att jag får ett heltidsjobb, även om jag inte vill jobba där eg så vore det riktigt gött med en fast heltsidsanställning så man kan flytta hemifrån så snart som möjligt. Iaf är det riktigt gött väder idag! Inte för att jag får vårkänslor som alla andra, den där metern med snö förstör den känslan lite ;) Men riktigt skönt ute är det i solen! Riktigt bra att ha en minihund som inte går så fort dessutom så man hinner njuta av att vara ledig o att solen lyser :)
Så nu ska jag nog ut o njuta lite mer av solen, hästen vill nog oxå komma ut en sväng!


Love♥


Love som valp <3


Cross the point of no return

Ojdå, det var visst ett par dagar sen jag skrev (A)
har iaf inte hänt så mkt, bakat kärleksmuffins till alla hjärtans dag men dom är redan slut. Vart på ännu en dressyrträning med Baloo o han gick så jävla bra, långt över förväntan så är riktigt nöjd med honom för närvarande! Annars har inget hänt, det är verkligen segt just nu, men ska försöka få alla rester klara på sportlovet som börjar idag 12,10! Vi har lyckats tjata oss till hemstudier imorgon, min klass är bara bäst ;) Men nu ska jag åka till skolan^^ Sista dagen får jag upprepa hela tiden för att orka släpa mig dit...


Love♥

Sing my angel!

Såg klart Fantomen på operan idag! Herregud. Vilken film! Så underbart bra! Se den. Ni kommer ångra er resten av livet annars. Den är sjukt mäktig och så grymt bra :) Snart blir det stallet o sen ska jag baka muffins. Länge sen men nu är det dax!


Love♥

What do you want from me?

Lång äcklig dag i skolan idag, matte till fem är inget att hurra för! Men såg iaf en bit av Fantomen på Operan idag o ärligt, hittils är den sjukt mäktig o grymt bra! Love it <3
Sen packa jag in hästen i transporten o åkte till UD, gick asbra i början men sen börja han bli trött o då blir han jobbig o då tappar jag tålamodet^^ Men han gick finfint i början iaf :) Så lite framsteg gör vi ju även om dom är i stort sett mikroskopiska xD Igår då´, sa farväl, förhoppningsvis för alltid, till en av mina äldsta "vänner". Skönt, vill inte ha falska människor runt mig som får mig att må dåligt så nu är det som en stor sten släppt, detta var nog fan det bästa som kunde hända :) Det känns inte ens trist eller jobbigt trots att vi hängt ihop i en herrans massa år, då är det ngt fel asså o då ska man inte ens försöka längre. Jag har vänner som älskar mig för den jag är och som ställer upp i alla väder och det är sånna vänner man ska omge sig med<3



Love♥

You break me down

http://www.mckonsult.se/index.php/Nya-MC.html
Snälla Pappa? (A)
Skinnjacka kirrad idag på Ullared, dyr som satan i gatan men det är den värd! Lite andra småsaker fick följa med hem dessutom. Det var näst intill folktomt, skitkul! Man kunde gå omkring för sig själv o faktiskt komma fram! Helt unbelivable i know xD Iaf fick jag värsta bra erbjudandet av en assnygg försäljare från 3 men eftersom mamma o pappa sitter inne med pengarna var jag tvungen att säga nej :( buhu han som va så sötsnygg x)
Nej nu ska jag ut o mocka eller ngt mer meningsfullt


Love♥


Brushing my teeth with a bottle of Jack

Ja jag är kass på att uppdatera här, I know.
Men nu kommer det iaf ett inlägg. Igår hade ju jag o Frida idrottslektion i skolan, o jag som inte får höja rösten blev gaaanska frustrerad när man inte fick skrika "HÅLL KÄFTEN FÖR FAN!!" tills ngra idioter^^ jaja bra betyg fick man ju iaf så det kan väl inte ha gått alltför dåligt. Eftermiddagen var rena döden, ekologi och matte, tråkigaste ämnena på samma em kan bara bli på ett sätt, olidligt tråkigt! Åkte iaf med Baloo till UD efter skolan o red lite dressyr i nya sadeln. Den är faktiskt asgo o bra gick det oxå men mamma fick bara kort i slutet o då va han helt död så bra blev dom inte x) Hade iaf hemmakväll o kollade på Let's Dance, inte vart hemma en enda fredag sen premiäravsnittet så pluspoäng till mig :D Ikväll ska jag dock inte va hemma, jag ska till Sara o kolla på Melodifestivalen :) Men innan det ska vi till Lasse o mormor o käka så nu måste jag plugga lite^^


Love♥

än kan mirakel hända

Skolan idag var sjukt flumm xD Asså riktigt oseriös och Frida känner fan alla tattare i skara! Sjukt kul vare x)
Men nu är man hemma, eller ja, jag har ju vart hemma ett tag. Slutade idigt men satt kvar en sund o fixade idrotten, ska ha lektion imorrn o det ska bli sååå kul! Uppfatta ironin^^ jaja har iaf lyckats ta mig till vinninga o hämtat sadeln nu iaf. Det skulle jag gjort igår när jag åkte i diket. Ska nog ut o rida o fixa stallet snart, prova sadeln oxå, excited!


Love♥

You drive me crazy!

Rubriken säger allt^^


har vart på besök i diket med bilen dessutom, vad ska det bli av mig? x)

Sweet dreams are made of this

Jag vet att jag är dålig på att blogga just nu! Sorry men ni är inte så många som tar skada av det så jag har inte alltför dåligt samvete faktiskt. Iaf så händer inget just nu typ, jag försöker ta ikapp lite i skolan, har en del rester som jag inte vill ha kvar till studenten men det är ju så äckligt tråkigt att plugga o bra på det är jag inte heller så jag skjuter alltid upp på det. Som nu tex, jag ska eg göra en enorm hemtenta i samhäll men jag bloggar istället (A) För övrigt så har jag helt sjuka drömmar nu för tiden x) Inatt tog nog priset, tofflor, takvåning, fest, farmor, mrMaffia, BMW, Bokvägen 9 allt i en jävla kombination! haha jag fattar inte varför man drömmer vissa saker alltså x) Så jävla sjukt var det! Idag ska jag ju som sagt försöka få klart samhällen, mitt bästa ämne så det borde gå ganska snabbt men jag ska inte hoppas på för mycket. Sen blir det skolan i 2 timmar, precis lagom ;) har bara körning o idag är det nog precision! Wiho nu jävlar ska vi sladda!! Det finns fan inget roligare asså x) Sen blir det dressyrträning om vi kommer ut med transporten, jävla äckelsnön som förstör mitt liv kan vara ett problem. Nej nu får jag ta och sätta igång med skolarbetet!


Love♥

Romeo save me; they're tryin' to tell me how to feel

God morgon!
Blev inget partande i lördags, trött som fan va jag! Nackdelen med att vakna piggelin tidigt efter en utekväll, man får igen det på kvällen^^ Kollade på Robinsson ist o sjklart var det fel som vann! Jaja jag börjar vänja mig nu, blir aldrig som jag vill i sånna där tävlingar :P Igår var det jobb hela långa dagen o jag va off som fan, jag minns knappt ngnting...
haha jag läste precis mitt horoskop på fejjan, "Skall du resa någonstans fungerar det smärtfritt även där." haha det va ju en jävla tur som det snöar ute x) Gött att veta i förväg att man inte kommer köra i diket eller ngt sånt!


Love♥

RSS 2.0